Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

502 commentaren van in totaal 503 beoordelingen
Service
Ad Hydra (Mook)
24/09/2018
10

Bij een tussentijds raar geluid in de auto kon ik direct terecht en werd de oorzaak gevonden en verholpen. Ook bij andere zaken wordt ik altijd prettig geholpen.

Service
Rien Mulders (Kekerdom)
24/09/2018
8

Al vele jaren ben ik tevreden over het merk Toyota, wat zeker ook te maken heeft met de manier waarop **** zijn klanten omging. Dit was ook terug te vinden op de manier van omgang van zijn personeel met de klanten.Gelukkig zie ik dit ook terug bij Oostendorp Scholten BV. Ook bij hun word je op een nette manier geholpen en worden alle onderhouds werkzaamheden naar behoren uitgevoerd.Daarom wil ik nog jaren Toyota blijven rijden en klant zijn van Oostendorp Scholten BV!.

Service
C.G. van Lemmen (Nijmegen)
19/09/2018
8

Ik vind de behandeling uitstekend,ik mis alleen tijdens het wachten de krant die er vroeger wel was.

Service
Dhr. F. Adams
19/09/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van het personeel. Wachttijden zijn redelijk voor routine servicebeurten. Met reparaties heb ik tot op heden nog niet te maken gehad en kan derhalve hierover geen mening geven. In rekening gebrachte kosten zijn alleszins redelijk.

Service
Mevr van der Steen (Nijmegen.)
13/09/2018
10

Mijn moeder was een mapje met geld kwijtgeraakt. Dit bleek in de auto te liggen en lag keurig op de stoel. Zelf heb ik dit ondanks mijn eigen poetsbeurten niet gevonden. Chapeau ! Als tip wil ik meegeven om i.p.v. een flesje cola een flesje water op de de stoel te leggen. Een flesje drinken was een aangename verrassing. De auto was ook nog eens heel mooi schoongemaakt. Hartelijk dank voor de fijne service.

Verkoop
engelbert van den berg
12/09/2018
10

zeer goede service en voorlichting.Prettige garage

Service
Dhr Verweij
06/09/2018
10

Prettig garagebedrijf

Service
Frits Driessen (Nijmegen)
05/09/2018
10

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
J. van Dalen (Wijchen)
05/09/2018
10

vriendelijk personeel met verstand van zaken

Service
Wim Schuwirth (Nijmegen)
05/09/2018
10

Zoals gezegd was alles naar wens. Ik zou geen enkel negatief aspect kunnen opnoemen.

Verkoop
Dhr J. Peeters
29/08/2018
9

De aanschaf van een nieuwe auto is door de vele factoren waarmee rekening moet worden gehouden best complex. Het is dan fijn als dat proces deskundig en met interesse voor de klant wordt begeleid. Dat heb ik als bijzonder positief ervaren bij de gevoerde gesprekken over de te maken keuze. Mijn compliment over de wijze waarop werd meegedacht door de verkoper.

Service
Dries Baadenhuijsen (Nijmegen)
29/08/2018
9

Het personeel aan de balie is duidelijk, correct en vriendelijk

Service
Jos Boerakker (Nijmegen)
29/08/2018
10

Ontvangst zeer correct, uitvoering onderhoud/reparaties perfect, prettige en gastvrije wachtruimte!

Service
rj koppers (nijmegen)
29/08/2018
9

kom hier al jaren en heb al meerdere autos hier gekocht. ben altijd heel tevreden.

Service
Alda Schreuder (Nijmegen)
28/08/2018
10

Een zeer betrouwbaar, prettig bedrijf. Het personeel is zeer vriendelijk, denkt met me mee.Ik hoef nooit lang te wachten en terwijl ik wacht is er een tafel met kranten, tijdschriften en verse koffie.Bij dit bedrijf voel ik me Welkom en op m'n gemak.

Service
G. Rossen (Wijchen)
22/08/2018
10

Ben altijd prima geholpen. Prettige, vriendelijke medewerkers. Kom er al 14 jaar over de vloer . Ben zeer tevreden.

Service
Hartenberg (Elst)
22/08/2018
8

Ik ben tevreden over de dienstverlening, klantgerichtheid en service.

Service
E saedt (Nijmegen)
20/08/2018
8

Tevreden goed geholpen en alles was duidelijk vriendelijk personeel

Service
R Bouman (Nijmegen)
17/08/2018
9

Goede en snelle service.

Service
J. Peeters
15/08/2018
9

uitsluitend goede ervaringen, prima service

Service
Jacqueline pepping (Nijmegen)
15/08/2018
9

10 nies opvang te merken

Service
jgam sewalt (nijmegen)
15/08/2018
9

zijn zeer goed op de hoogte wat een klant zou willen

Service
Leon van Beek
15/08/2018
9

Tevreden

Service
Manuel Dekkers (Nijmegen)
15/08/2018
9

Altijd vriendelijk, correct en alles volgens afspraak.

Service
Mv sol (Nijmegen)
15/08/2018
9

Je word er prima geholpen door vertrouwde mensen

Verkoop
Nicole Wijers (Groesbeek)
15/08/2018
10

Heel tevreden over deze dealer

Service
Toon cornelissen (Nijmegen)
15/08/2018
9

Wij beoordelen de dealer met een 9 omdat wij altijd duidelijk en uiterst correct behandeld zijn. En een 9 omdat wij van mening zijn dat er altijd iets behoort te zijn om naar te streven nl. Een 10.

Verkoop
Jan Gerritsen (Nijmegen)
10/08/2018
9

Behulpzaam, geen vraag is te veel. Kortom “klantvriendelijk”.

Service
Alice Szlapka (Nijmegen)
08/08/2018
10

Goede,snelle en vriendelijke service

Service
Buytendijk (Wijchen)
08/08/2018
8

vriendelijkheid nette bediening. en een courante.

Service
Hr.Th.Koenen (Nijmegen )
08/08/2018
10

Vriendelijk geholpen

Service
Leslie Keeling (Nijmegen)
08/08/2018
10

Toyota Oostendorp Scholten geef ik een 10 omdat met name de receptie zijn uiterste best doet mij tevreden te stellen. Met name de persoonlijke behandeling en duidelijkheid over de kosten vooraf zijn pluspunten. Verder ben ik enkele malen tussendoor langs geweest met kleinigheden. Deze werden gratis en direct opgelost. Duim omhoog dus.

Service
E.J.G.Sanders (Malden)
06/08/2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Dhr. van Ingen
01/08/2018
6

Werkplaats prima, prijs en klantvriendelijkheid van het baliepersoneel laat te wensen over. Ik ben al meerdere keren onbeleefd behandeld en overweeg daarom naar een andere garage te gaan voor het onderhoud van mijn Toyota.

Service
Martien Huigen (Wijchen)
01/08/2018
9

zeer goede en snelle service en zeer correct personeel

Service
Mevr. M van den Hombergh (Nijmegen)
01/08/2018
9

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Alle vragen worden uitvoerig beantwooed.

Verkoop
Tonnie Hol (Millingen a/d Rijn)
31/07/2018
10

Zeer tevreden, gewoon eerlijk,vriendelijk en vooral een duidelijke uitleg bij aankoop en alles nog een keer rustig uitgelegd bij aflevering.Bij deze nog hartelijk dank

Verkoop
Jan A.H. Faber (Nijmegen)
30/07/2018
9

Prettige mensen, zeer deskundig , hulpvaardig

Service
Bert Janssen (Wijchen)
25/07/2018
5

Wat ik eerder aan gaf als ik per telefoon afspreek om te komen zal dat toch ergens genoteerd worden mag ik toch aannemen.kon zelf niet komen. Stuur mijn vrouw ,tijd gemaakt en dan krijgt ze te horen wij weten nergens van.

Service
Remko van Ekeren (Nijmegen )
25/07/2018
10

De mensen achter de balie nemen mijn puntjes zeer serieus ook al zijn ze naar klein van aard. In mijn geval een tikje in de kofferbak waar ze alle tijd voor namen om deze op te sporen. De mensen in de werkplaats werken zeer netjes en schoon. Helaas kon de oorzaak niet gevonden worden maar gaven ze zelf aan de auto graag een dag terug te hebben zodat ze de oorzaak alsnog kunnen vinden.Heel netjes! Ik ben nooit zo merk vast geweest maar heb zeer veel schik met mijn Toyota en de kans is zeer groot dat de volgende weer een Toyota van deze dealer zal zijn.

Service
A joosten (Kekerdom)
18/07/2018
9

Prima en netted behandelt

Service
Dhr.G.Zoetekouw (Bergharen )
18/07/2018
9

altijd netjes en korect geholpen en prijsopgave van te voren

Service
H.Baron (Ooij)
18/07/2018
10

Kwam in de garage met een lekke band om het wiel af te geven en na het weekend weer op te halen. Was later in de middag op vrijdag. Toch maakten ze tijd vrij en hebben de band vervangen zodat ik niet meer terug hoefde te komen. Dik tevreden.

Service
mw E. Meijer
11/07/2018
9

rijd nu in mijn 3e Toyota Yaris (laatste 2 hybride), auto laat me niet in de steek, en word door personeel van garage altijd vriendelijk en correct behandeld en vlot geholpen.

Service
Dhr. M. Rijkschroeff
09/07/2018
9

Service, accuratesse en beleefdheid

Service
J. Cooper (Nijmegen)
09/07/2018
10

Deskundig personeel, vriendelijke en niet opdringerige verkopers, zeer goede bediening, ruime wachtruimte met wifi en koffie en comfortabele stoelen, als ik rustig tijdens het wachten door de showroom struin om de wagens te bekijken wordt mij alle gelegenheid gegeven en niks op gedrongen tot aankoop.

Service
jan klomp (kekerdom)
09/07/2018
6

Afspraken niet nakomen.

Service
Jos van Campen (Millingen aan de Rijn)
09/07/2018
9

Toyota prima auto, met veel ruimte, ben de dealer altijd trouw gebleven.Prima service van goede en vriendelijke monteurs

Service
Mwevr. A. Brinkman (Malden)
09/07/2018
9

vakwerk, goede service en vriendelijkheid

Service
Trudy Hendriks Rutten (Nijmegen )
09/07/2018
9

Vriendelijk! Vakmanschap! ServicePrima om als dealer te hebben!

Service
Johan Konijnenberg (Nijmegen)
02/07/2018
8

Vindt het moeilijk om een alles omsluitende beoordeling te geven, daar mijn auto geen reparatie,s heeft gehad. Tot nu toe
waren het onderhoud,s beurten, gecombineerd met de nodige A.P.K. Maar bij deze werkzaamheden is men zeer correct te
werk gegaan.

Service
N. Hartog
29/06/2018
10

Werkzaamheden volgens afspraak en conform prijsopgave

Service
P Wang
29/06/2018
9

All are fine except I have a little difficult to understand Dutch.

Service
Rob Halsema (nijmegen)
28/06/2018
9

omdat de afspraken altijd correct worden nagekomen en in de sporadische gevallen waarin direct hulp nodig was (lege accu), er direct werd geholpen. De ontvangst is altijd vriendelijk en de uitleg over onderhoud en reparaties is zelfs voor een leek als ikprima te begrijpen.

Service
L. Eijkenboom
27/06/2018
8

Prettige, deskundige, betrouwbare mensen, to the point, niet overdreven, zonder flauwekul of interessant doenerij. Naar mijn indruk wordt er kwaliteit geleverd.

Service
Richard en Hennie van den Heuvel (Bemmel)
27/06/2018
10

Fijn personeel erg behulpzaam van monteur tot balie medewerker, schone schowroom schone toiletten en goede koffie en fijne leeshoek/rust/wachtruimte ook fijn dat je een fiets kunt lenen.En de auto rijdt prima ook heel belangrijk natuurlijkEn ik vind de onderhoudsprijzen heel schappelijk voor het gebodene

Verkoop
Ron van Bart (Nijmegen )
27/06/2018
10

Bij de dealer werden we vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk doorgesproken. Ook kreeg ik een goede prijs voor mijn gebruikte auto. Twee weken na aflevering werd telefonisch geïnformeerd of alles naar wens was.

Verkoop
Boerakker (Beuningen)
26/06/2018
9

Nemen tijd voor je terwijl het zeer druk was. Auto snel volgens afspraak geleverd.

Service
Jos Willems (HERNEN )
20/06/2018
9

Nette en goede betrouwbare garage

Verkoop
Louise (Ooij)
20/06/2018
10

Super service.

Service
Marjolijn van Burik (Nijmegen)
20/06/2018
9

Goede service en prettige benadering. Je kunt, ook als leek, altijd terecht.

Service
Mevr. Henny jahnke (Nijmegen)
20/06/2018
9

Wat ik al zei, ze zijn correct, attent, bv iets nakijken en er niets voor rekenen. Zonder problemen een leenauto mee krijgen.

Service
Peter van Mens (Nijmegen)
18/06/2018
10

Correcte service, vriendelijke toelichtingen.

Service
Ariaans. LEO
13/06/2018
9

Gewoon kundig eerlijk en vriendelijk

Service
Fons van Sambeek (Nijmegen)
13/06/2018
10

Goede service en prima uitvoering.

Service
J.M.P.Gerritsen (Berg en Dal)
13/06/2018
8

Een 8 was een 9,5 geworden als de buitenspiegel in prijs evenredig was aan onderhoudsbeurten!!

Service
Jos Willemsen (Wijchen)
13/06/2018
8

leveren goed werk ,vriendelijk personeel

Service
C.G.Sewalt (Wijchen)
06/06/2018
9

Alles was goed in orde

Service
Dhr. T .Maasen (Nijmegen)
06/06/2018
10

Bij mijn eerste bezoek hebben ze na veel speurwerk een zeldzaam probleem opgelost . En bij het tweede bezoek heeft de auto een kleine beurt gehad met APK en hij loopt weer prima .Prima dealer.

Service
W.awater. (Wijchen.)
30/05/2018
9

Goed en correct geholpen.vriendelijke mensen.de prijs die ik moest betalen vond ik ook redelijk.dus prima.????

Verkoop
Mathieu O. (omgeving Nijmegen)
29/05/2018
9

Vriendelijk, vlot en volgens afspraak dingen nakomen.

Verkoop
Wil van den Dobbelsteen M (Beuningen)
29/05/2018
9

Het is voor het eerst dat ik een Toyota bij Oostendorp kocht [vanaf 1974 alleen Toyota gereden].

Service
Gertjan Amora (Barneveld )
24/05/2018
10

Zeer goede service vriendelijke medewerkers mooi bedrijf

Service
Petra Teunissen (Zaltbommel)
22/05/2018
10

Hier ben je geen nummer maar een gewaarde klant. Perfecte service en vriendelijk personeel.

Verkoop
Daan wienke (Burgerveen )
02/05/2018
9

Prettige ontvangst . Aandacht. Casual

Service
John Lamers (Beuningen)
02/05/2018
9

Prettige medewerkers bij de receptie je word altijd goed geholpen. Vooraf duidelijkheid over de kosten en achteraf een goede uitlang over de rekening,

Service
Marleen Kessels (Beuningen)
02/05/2018
10

Vriendelijk, goede service, eerlijk en transparant. Altijd een welkom gevoel!

Service
Walter Vrijsen (Nijmegen)
02/05/2018
9

Vlotte vriendelijke serviceOogt kundig en betrouwbaar

Service
Berdie Gerritzen-Geurts
26/04/2018
8

Voor de eerste keer een afspraak gepland. Was voor winter naar zomer banden wissel. Keurig en netjes uitgevoerd.Wachtruimte met koffie kwam prettig over.

Service
René Driessen (Millingen ad Rijn)
24/04/2018
8

Klantvriendelijke verkopers en receptiepersoneel.Denken met je mee en geven goed adviesWerkzaamheden aan auto: vooraf online afspraak met prijs is prettig. Onderhoud is goed, zelfs rekening achteraf aangepast in mijn voordeel om iets wat verkeerd door mijzelf gezien is.

Service
Ruud van den Enden (Nijmegen)
19/04/2018
10

Vakmanschap en goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle service.

Service
Dhr. Ton van Deijzen (Winssen)
18/04/2018
10

Bij Toyota Scholten Nijmegen (sinds begin dit jaar Oostendorp Scholten) wordt ik altijd netjes en vakbekwaam geholpen.

Service
O. Merkus
18/04/2018
9

Menselijke benadering. No nonsense en kennis van zaken.

Service
J. Gubbels (Nijmegen)
10/04/2018
10

Goede service, vriendelijke bejegening, afspraken worden nagekomen.

Service
J.Otten (Nijmegen)
09/04/2018
8

Goede en correcte ontvangst en afwerking van de onderhoudsbeurt.

Service
Toon Thomassen (Ooij bij Nijmegen)
09/04/2018
9

Veel nieuwsbrieven, auto komen ze morgens halen en avonds terug brengen goede service tevreden klant

Service
hARRY VAN mEGEN (nIJMEGEN)
03/04/2018
8

Scholten Nijmegen is voor mij een zeer betrouwbaar en goed georganiseerd bedrijf waarbij je als klant correct en goed behandeld wordt.

Service
J.Guinelly (Nijmegen)
29/03/2018
10

Ik vond de werkzaamheid en werk wijzen uitstekend en aangenaam met thee,koffie en fris drank gratis aanwezigvoor wachtenden klienten.

Verkoop
Patrick D. (Deest)
28/03/2018
10

Alles

Service
Mevr. G. van Stuivenberg (Malden)
22/03/2018
10

ben zeer tevreden over deze Firma , als ik problemen heb met mijn auto welke dan ook bel ik die garage en het wordt nog dezelfde dag opgelost, ik zou deze garage aan werkelijk iedereen aan bevelen!

Service
Alfred Rusch Sr. (Arnhem)
21/03/2018
10

Fijne garage, vriendelijk personeel. Werkzaamheden perfect uitgevoerd.

Service
Inge Koning (Renkum)
21/03/2018
10

Deskundige service. Monteurs denken mee. Bijv niet iets gelijk vervangen als optie als polijsten er ook is. Prettig contact aan de balie. Fijn dat je door je auto in onderhoud bij Toyota te hebben, je automatisch recht hebt op pechhulp in Europa. Fijn dat je een gratis keurige leenfiets meekrijgt tijdens de beurt (zo kun je nog even Nijmegen in!).

Service
Mevr.Th.W.J.Bosch-Dijkman (Gemeente Heumen)
21/03/2018
9

Omdat ik heel erg tevreden ben.Heb vertrouwen in hun expertise.Onderhoud is niet altijd goedkoop, dus bij eventuelemankementen moet ik de medewerkers van de garagekunnen vertrouwen.

Service
G.A.L.MULDERS. M/S HENDRIKA (NIJMEGEN)
15/03/2018
10

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, van Verkoper tot Monteur en alles wat daar aan medewerkers tussen zit.

Service
Martine (Nijmegen)
15/03/2018
10

Altijd goede service, ze denken mee, netjes te woord gestaan en ook behandeld. Je voelt je welkom

Service
W. Sevink (Nijmegen)
15/03/2018
10

correcte behandeling, vriendelijk personeel en goede service

Service
Herman Fleuren (Nijmegen )
14/03/2018
10

Zowel de bejegening bij de balie als in de werkplaats is uitstekend. Ik ben alle jaren zeer tevreden.

Service
Jacqueline Poelen
14/03/2018
10

Prettige, bereidwillige medewerkers, perfecte dienstverlening.

Service
tom langhout (malden)
14/03/2018
8

vanwege de correcte uitvoering

Service
Sutmuller (Nijmegen )
07/03/2018
8

Betrouwbaar

Service
Mevr. Spaans
28/02/2018
7

Prettige en betrouwbare garage. Ik zou alleen graag een gespecificeerde rekening zien voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Cornelissen Th
23/02/2018
10

Goede service en kwaliteit van het personeel erg hoog.

Service
J.vd.Zanden (Wijchen)
23/02/2018
9

Je wordt netjes behandeld, mooie toonzaal, vriendelijke mensen

Service
M.sol (Nijmegen)
23/02/2018
8

Goede service

Service
Berrie Pijnappels (Millingen a d Rijn)
21/02/2018
10

Vriendelijk , correct, en komen afspraak na.

Service
H.Jonker (Beuningen)
21/02/2018
8

Altijd correckt behandeld

Service
Eugenie van Agt (Nijmegen)
15/02/2018
9

goede service en klantvriendelijk. Enige minpunt is dat ik al een aantal keren gevraagd heb om de vermelding mevrouw in plaats van meneer

Service
A. TAX (Millingen aan de rijn)
14/02/2018
8

Er werd een nieuwe motor geplaatst. Echter door omstandigheden heeft de reparatie te lang geduurd en werd ik niet goed op de hoogte gehouden vanuit de garage. Hier noest ik zelf naar informeren.Tevens stinkt de auto echt naar de garage omdat de auto daar binnen heeft gestaan met de ramen open.

Service
Dhr. M.T.L.Braam (Malden)
24/01/2018
9

Uitstekend vakwerk wordt geleverd. Dat is een langdurige ervaring van mij als tevreden klant. Prettige mensen aan de receptie.ook in de verkoop. Prima service. Geen onverwachte kosten. Auto is op tijd en volgens afspraak gereed. Niets dan lof voor de mensen die het bedrijf vertegenwoordigen.

Service
W.D.P. van Wamel (Nijmegen)
16/01/2018
10

Goede service en vriendelijke behandeling

Service
kitty janssen (wijchen)
11/01/2018
8

ik ben tevreden met scholten nijmegen alles gaat volgens afspraak

Service
Frans van Kuppeveld (Ewijk)
03/01/2018
10

als klant krijg je op allen vragen een goed antwoord,dat geeft een goed gevoel.

Service
Gj Steendam (Molenhoek)
03/01/2018
8

Prima service, goede kwaliteit en prettige medewerkers

Service
Nicolaas H. (Uden)
28/12/2017
9

Prima service, eerlijk advies en binnen afgesproken tijd gereed

Service
Dhr. J. de Wit
21/12/2017
9

Het is een relatief kleine dealer. Het grote voordeel daarvan is dat 'ze' je kennen en je dus geen nummer bent. Je kunt er in een prettige ruimte wachten tot het onderhoud aan de auto klaar is. Er is gratis koffie, thee, etc. Tevens staat er een schaal met fruit.Het is ook een pre dat je als klant van Scholten Nijmegen gratis naar een wedstrijd van NEC kunt.

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Er snel tussengepland. Aardig en servicegericht personeel.

Service
Dhr.H Janssen (Nijmegen)
14/12/2017
9

Altijd vriendelijk, altijd goeie service en altijd een goede reparatie met duidelijke prijzen en altijd meedenkende mensen die je altijd tegemoet willen komen

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Ik ben altijd correct behandeld en prijzen van de jaarlijkse beurten zijn, met de Toyota info op de site, geen verrassing. Moet ook zeggen dat de auto nu bijna 11 jaar oud is en er geen onverwachte reparaties nodig waren. Dit is een kwaliteit van de auto maar ook van het onderhoud.

Service
Karen Portier (Nijmegen)
13/12/2017
9

Scholten Nijmegen B.V is duidelijk en efficient.

Service
Annelies Anthonio (Nijmegen)
12/12/2017
7

In de werklijst stond bv kofferbak geopend, kofferbak geslotenen nog meer van die overbodige melding en van handelingen. wij weten ook wel dat je de klep of deur open moet maken om erbij te kunnen.

Service
Elly Koot (Nijmegen)
12/12/2017
10

Goede service en klantvriendelijk.
Duidelijke communicatie als er extra dingen moeten gebeuren bij een keuring.
Prijs - kwaliteit is goed.
Prettige ruimte om te wachten aan een leestafel of in een fauteuil met koffie, thee of ranja, er staat fruit op tafel en er is elektriciteit aanwezig.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Gewoon ouderwets goed!

Service
Anoniem
04/12/2017
8

Hier werken correcte vriendelijke mensen, die zich aan de afspraken houden.

Service
Anoniem
30/11/2017
9

Ben hier thans tien jaren klant tot volle tevredenheid. De medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk.

Service
André van Elk (Wijchen)
29/11/2017
10

Vind al het personeel vriendelijk en wordt daar altijd herkend als familie.Heel fijn personeel.Groetjes André

Service
Gerrie van Hulst
29/11/2017
9

Goede service en afspraken worden nagekomen!

Service
Herma Veltman (Oosterhout, Nijmegen)
29/11/2017
10

Scholten Nijmegen BV verdient in mijn ogen een tien in klantgerichtheid. Heel vriendelijke receptiemedewerker en een van de monteurs heeft 's morgens voor werktijd bij mij thuis een accu geleverd, zodat ik mijn landelijke afspraak door kon laten gaan.Chapeau

Service
Jos willems (Hernen.)
29/11/2017
9

Goede garage alltijd klantvriendelijk netjes afspreken altijd netjes op tijd prijsafspraken kloppend.

Verkoop
Anoniem
22/11/2017
9

De toyota dealer scholten Nijmegen is een goede autobedrijf en toyota auto,s rijden geweldig.

Service
ben plass (beek gem.berg en dal)
08/11/2017
10

omdat je er als mens ontvangen wordt en niet alleen als klant

Service
Anoniem
01/11/2017
9

prima service en correct te woord gestaan.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Maak niet uit

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
26/10/2017
9

Zoals ik in de enquête al vermeld heb: men is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook altijd bereid tot een praatje, wel of niet informatief. De garage ziet er schoon en georganiseerd uit en de koffie staat altijd klaar. Heel belangrijk is en daar moet je toch op vertrouwen omdat je zelf een leek bent; men is deskundig.

Service
Ben Holzken (Nijmegen)
25/10/2017
10

Prima service en goede afspraken en wordt altijd geholpen als er iets is.

Service
Bert Janssen (Nijmegen)
25/10/2017
8

correct behandeld, snel geholpen. prijzen voor de kleine dingen die ik hier laat doen lijken te kloppen. prijzen van de beurten weet ik niet, want die laat ik hier niet doen. sympathiek aanbod i.v.m. APK: goedkoop, geen kosten afmelden. personeel zou iets meer kunnen uitstralen dat ze blij zijn hier te werken en voor de klant klaar te mogen staan. daarom geen 9 of 10 gegeven.

Service
Anoniem
23/10/2017
10

Ik word goed en eerlijk behandeld.

Service
Anoniem
23/10/2017
9

goede en snelle service en geholpen door vriendelijke personeel

Service
Cees van der Staak (Malden)
23/10/2017
8

Ik ben heel tevreden over de deskundigheid en service-gerichtheid van de medewerkers. De reparaties zijn worden correct uitgevoerd en goed verantwoord.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Goede service

Service
Arnoud Smits (Groesbeek)
04/10/2017
9

prima service en klantvriendelijk.

Service
Ad Hydra (Mook)
29/09/2017
10

Ben erg tevreden over de service en afhandeling van de servicebeurt.

Service
Ben Smits (Wijchen)
29/09/2017
9

Garage is schoon en informatie is duidelijk.

Service
Anoniem
27/09/2017
8

bijna alles is goed

Verkoop
Sohrabi (Nijmegen)
27/09/2017
10

goede service

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
8

Wij zijn goed ontvangen bij Toyota Nijmegen, de verkoper was deskundig en fatsoenlijk. Geen poespas, maar straight. De kwaliteit van de auto was al bekend en de behandeling bij Toyota Nijmegen is ons zeer goed bevallen. Je krijgt het idee dat ze met je meedenken, en niet zozeer dat de verkoop van de auto voorop staat.

Service
A.schreuder (Nijmegen)
13/09/2017
10

Iedereen is vriendelijk, erg behulpzaam en kundig !

Service
J.Blom (Groesbeek)
13/09/2017
9

Wij zijn er tevreden over

Service
Jolanda Willemsen (Nijmegen)
13/09/2017
10

Na jaren Fiat te hebben gereden ben ik overgegaan naar Toyota. Zeer tevreden. Leuke prijs, vlotte en zuinige auto. En bij Scholten Nijmegen B.V. leuk en vriendelijk personeel.

Service
C. Ravensbergen (Nijmegen)
06/09/2017
10

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de factuur en werkzaamheden en de gratis leenfiets is een hele fijne service!

Service
Anoniem
31/08/2017
9

Goed geïnformeerde medewerkers met een servicegerichte instelling.

Service
Wim Schuwirth (Nijmegen)
30/08/2017
10

De service en de vakbekwaamheid van Scholten voldoen aan alle daaraan te stellen eisen. Scholten maakt het oude gezegde waar: "De klant is koning"

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Prima personeel, goede service alleen de kosten zijn aan de hoge kan voor reparatie e.d. Wanneer deze verlaagd kunnen worden krijgen ze van mij een 10

Service
Dhr. A.J.P. Hol (Millingen aan de Rijn)
16/08/2017
10

Zeer tevreden klant al meer dan 35jaar zowel garage,werkplaats en showroom medewerkers ga zo door

Service
J G A Steinfort (Millingen a d Rijn)
16/08/2017
10

Ik word prettig en klantvriendelijk geholpen, in een schone omgeving.En men neemt de tijd voor je!

Service
Willem (Nijmegen)
11/08/2017
9

Goede service en zeer klantgericht (en dus ook klantvriendelijk).

Verkoop
E.A. Meijer
03/08/2017
10

personeel is correct, vriendelijk en meedenkend; ik heb hier in de laatste 11 jaar 3 auto's gekocht en ben uitermate tevreden; ook de reparatie- en schade-afhandeling is zeer goed.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Prima geholpen ook nog met de oude auto

Service
henk van den elzen (wijchen)
02/08/2017
9

ben zeer tevreden

Service
Ary in 't Veld (Nijmegen)
26/07/2017
9

alles dik in orde

Service
M.Frederiks (Druten)
26/07/2017
10

Prima zaak

Verkoop
Dhr. Peter Stal (Nijmegen)
25/07/2017
9

De prettige manier van verkopen,deze keer bij verschillende merken gaan vergelijken,en hier springt Toyota er duidelijk boven uit.Ik hoop hier nog jaren klant te blijven,ook de service was in de loop der jaren zeer prettig.

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
10

Ik ga voor alle zaken naar Toyota scholten millingen omdat dit voor mij dichterbij is.

Service
Anoniem
12/07/2017
10

ik ben heel tevreden over de manier van benadering e.d. bij genoemde dealer

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Vriendelijke ontvangst, prettig contact, goede informatieverstrekking en snelle afhandeling van het onderhoud.

Service
ROSMALEN (WIJCHEN)
05/07/2017
9

prima te woord staan en goede uitleg

Verkoop
Gaby Aarts (Nijmegen)
30/06/2017
10

Kundig, vriendelijk, komt afspraken na, persoonlijk

Service
Nicolaas Hartog (Uden)
30/06/2017
9

Prima service en oog voor de klant. Flexibel bij het maken van afspraken. Goede offerte vooraf en prettige bediening aan de balie

Service
Nicolaas Hartog (Uden)
30/06/2017
9

Prima service en oog voor de klant. Flexibel bij het maken van afspraken. Goede offerte vooraf en prettige bediening aan de balie

Service
Anoniem
22/06/2017
8

Het ging slechts alleen om vervanging defect autosleuteltje. Correcte behandeling.

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Werkzaamheden conform afspraak

Verkoop
F.P.J. Weijers (Overasselt)
14/06/2017
10

Scholten Nijmegen is altijd zeer klantvriendelijk.
Bij Scholten Nijmegen ben je geen nummer, maar wordt je altijd vriendelijk en met je naam begroet.
Nog nooit een enkel probleem gehad met de service van Scholten Nijmegen, waar ik al sinds 1991 een tevreden klant ben.

Service
dhr. GGP van den Hurk (Beuningen)
09/06/2017
9

Geen klachten, tevreden over alle handelingen etc.

Verkoop
Anoniem
08/06/2017
10

prima personeel

Service
Dhr.Harrie van Megen (Nijmegen)
08/06/2017
9

Goede afspraken en geweldige kwaliteit.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
8

Ik ben jaren klant bij Scholten Nijmegen B.V. ; Betrouwbaar garage. Verschillende auto bij Scholten gekocht, nooit problemen ondervonden. Prima reparatie en onderhoud.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

betrouwbaar en niet op zoek naar de hoogst haalbare rekening voor de klant

Service
H M J Thijssen (Groesbeek)
07/06/2017
8

omdat ik als klant al meer dan 10 jaar prima wordt behandeld

Service
Johan Konijnenberg (Nijmegen)
07/06/2017
8

Goede ligging pand, vriendelijk personeel, vaste onderhoud prijzen, tot nu toe altijd een leen auto ter beschikking gehad.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Een 8 is voor mij uitstekend maar alles kan in min opinie nog verbeteren . Al Zal dit moeilijk te verbeteren zijn

Verkoop
Marleen Kesssels- van de Groes (Beuningen)
24/05/2017
10

Klantgericht, goede service, open en eerlijk, betrouwbaar, komen afspraken na en communiceren heel duidelijk. Maken duidelijke deals en hebben begrip voor mogelijkheden van klanten. Lossen problemen snel op en verkopers zijn vriendelijk en geven je een welkom gevoel!

Service
Mathieu Orth (Wijchen)
24/05/2017
9

Vriendelijk personeel, eerlijke kosten bij onderhoud èn goede auto's :-)

Service
Anoniem
22/05/2017
10

Toyota Scholten heeft een perfect team van medewerkers die uitstralen plezier in hun werk te hebben, je graag van dienst willen zijn en in zijn totaliteit geeft dit een groot gevoel van betrouwbaarheid. Dit uit zich in een goed rijdende en tot nu toe probleemloze toyota.

Verkoop
Mevrouw W. Sevink (Nijmegen)
22/05/2017
10

Zeer goede en accurate service, vriendelijk en klantgericht en behulpzaam bij eventuele problemen

Verkoop
Petra Teunissen (Zaltbommel)
18/05/2017
10

Perfecte service

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Zeer prettige en professionele dealer!

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Zeer klantvriendelijke dealer, van het maken van de afspraak tot de prettige wachtruimte, tot het bespreken van de factuur. Daarnaast zeer snelle service, top!

Service
Dietrich Cleijne (Nijmegen)
17/05/2017
10

Het is altijd weer een plezier om even bij deze Toyota dealer te mogen rondkijken, mooie auto's, aardige mensen en goede koffie. De werkzaamheden worden erg goed uitgevoerd en men houd zich netjes aan het van te voren gemelde kostenplaatje.

Service
Theo Janssen (Nijmegen)
17/05/2017
10

receptionisten zeer correct, werkzaamheden prima uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
16/05/2017
9

Klantgerichtheid en service staan voorop bij Scholten Nijmegen. Het persoonlijk contact met de verkoper is uitstekend en alles wordt goed uitgezocht en uitgelegd. Al jaren kom ik hier naar volle tevredenheid.

Verkoop
Jan van der Meulen (Gendt)
12/05/2017
9

Bij deze garage voel ik dat ik serieus genomen wordt, er is altijd tijd voor je,wel neem ik altijd dezelfde verkoper (Jeroen) want daar kan ik het best zaken mee doen.Het is een aanwinst voor deze dealer dat hij ooit in dienst is genomen.Ik heb er 6 nieuwe auto s bij gekocht zonder veel moeite omdat hij weet waar voor ik kom.Ik wens deze dealer veel toekomst muziek toe met of zonder mij.
Met vriendelijke groet.

Service
Anoniem
11/05/2017
10

Klantgericht: herkennen de klant en denken mee. Goede service: staan voor je klaar. Ook toen de werkplaats al gesloten was!

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
9

Vriendelijke mensen en goede ontvangst

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Prima service en goede adviezen.

Service
Anoniem
09/05/2017
8

ben al jaren klant, ook met en vorige auto en heb alleen maar goede ervaringen.

Service
Rogier Pullens (Nijmegen)
03/05/2017
10

Deze Toyota dealer zorgt ervoor dat de klant zich koning voelt. Werkzaamheden worden conform afspraken gedaan en als er onverwachte dingen bovenkomen worden die tijdig met de klant besproken zodat een en ander tot volle tevredenheid kan worden opgelost.
De nieuwe balie is in die zin een beetje een negatieve omdat deze de afstand tussen de receptie medewerkers en de klant onnodig vergroot.

Service
Anoniem
01/05/2017
9

Zeer correcte bejegening. Denken met je mee.

Service
Walter Vrijsen (Nijmegen)
26/04/2017
9

Maakt betrouwbare indruk.
Men zegt wat doet en doet wat men zegt.
Personeel in werkplaats maakt deskundige indruk.
Niet gevoel dat ik erg alert moet zijn op overvragen.

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
20/04/2017
8

Bij Toyota Scholten word je altijd goed en vriendelijk geholpen en is men behulpzaam. Meestal is de tijd die je moet wachten niet te lang of je krijgt een leenauto mee.

Service
Dhr.T.Hoedemaker (Nijmegen)
19/04/2017
9

Goede service, vriendelijke behandeling, duidelijke uitleg vooraf en naderhand.
De prijsindicatie is juist, bij onverwachte zaken is er altijd telefonisch contact.

Service
Rea van uden (Oirschot)
19/04/2017
7

Blijft staan dat ze me verkeerd hebben voor gelicht en dat kost mij nu uiteindelijk een hoop geld

Service
Anoniem
13/04/2017
6

Ze hebben geen informatie gegeven dat ik door een bezoek/ beurt kans maakte op een
prijs(nieuwe auto)

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Waardig en netjes behandeld waar je ook voor komt, voel me er thuis.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Zeer vakkundige garage, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie.

Service
Corry
12/04/2017
9

Goeie service en klantvriendelijk

Service
Ton van Deijzen (Winssen)
12/04/2017
10

Scholten Nijmegen vindt ik een zeer goed garagebedrijf waar je altijd correct te woord wordt gestaan. Eventueel meerwerk wordt altijd overlegd en dan tot volle tevredenheid vakkundig uitgevoerd.

Service
Mevr. J. Daniels (Nijmegen)
06/04/2017
10

goede service en vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Wij worden bij Scholten altijd uiterst korrekt behandelt en hebben een vertrouwt gevoel.

Service
George van der Sanden (Nijmegen)
05/04/2017
9

goede service, klantgericht. Nooit problemen

Service
F. van der Put (Nijmegen)
31/03/2017
10

Ik ben erg tevreden over alles.

Service
Mevr. G. van Stuivenberg-Mater
30/03/2017
10

nou in het kort dan, mijn ervaring met garage Scholten is in een woord een 10 waard, wordt er altijd heel vriendelijk en bekwaam geholpen, kan er vooral met al mijn vragen terecht, die ik nogal eens heb als oudere autobestuurder en voor de jaarlijkse beurt/keuring wordt mijn auto s' ochtends opgehaald en s' avonds weer terug gebracht , ben meer dan tevreden over garage Scholten zou die aan iedereen aan bevelen!

Service
Arjan vd Wetering (Nijmegen)
29/03/2017
9

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening, ik werd gebeld omdat mijn auto gekeurd moest worden, daarnaast wilde ik meteen een beurt laten uitvoeren, na een inspectie werd ik keurig gebeld wat er gedaan moest worden en wat de kosten ongeveer waren. Daarnaast werd ik meteen gebeld toen de auto klaar was.
1 opmerking: bij een andere toyota garage werd de auto ook gewassen, dat is toch wel erg fijn.

Service
eric (beuningen)
29/03/2017
10

prima service

Service
D. Hunter (Nijmegen)
23/03/2017
9

Gewoon super tevreden over de service en kwaliteit.

Service
Dhr. J.van Oostveen (Nijmegen)
23/03/2017
10

De onderhoudsbeurt is naar behoren uitgevoerd met vooraf een prijsopgave, waar ook niet van afgeweken is. Omdat de APK eigenlijk pas later nodig was, werd even gebeld om te vragen of het nu toch moest gebeuren. Ontvangst is steeds correct en de toonzaal is schoon en overzichtelijk.

Verkoop
dhr rj janssen (ooij)
23/03/2017
9

goede informatie ,vriendelijke verkoper ,goede afhandeling,en belangstelling achteraf hoe auto bevalt

Verkoop
Heleen Kommers (Nijmegen)
23/03/2017
10

De service is perfect (snel, to the point en men is erg vriendelijk), scherp geprijsde auto's, goed onderhoud. Ook staat men altijd voor je klaar bij een vraag.

Verkoop
Anoniem
02/03/2017
8

Goede, duidelijke en vriendelijke service.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
9

Klantvriendelijk,vakkundig en vlot.

Service
Anoniem
28/02/2017
10

Prettige medewerkers, afspraak is afspraak, goede dienstverlening, persoonlijk

Service
Anoniem
24/02/2017
9

Goede service, prettige sfeer, vertrouwen in vakkennis

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Vriendelijke mensen. Weten waar ze het over hebben. Goede service.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

correct geholpen ,nooit voor verrassing komen staan met werkplaats werkzaamheden.

Service
Anoniem
03/02/2017
9


Altijd even vriendelijk en weten wie je bent en vakundig personeel

Service
J.R.TH.Jansen (Nijmegen)
01/02/2017
10

Omdat het een geweldig bedrijf is met zeer vriendelijke en vak bekwamen mensen

Service
Oot Kerkhoven (Nijmegen)
17/01/2017
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
02/01/2017
10

Bij Scholten is het net of je thuis komt, erg gemoedelijk en vriendelijk meedenkend personeel.

Verkoop
Gerard Dekker (Malden)
09/12/2016
10

Op alle fronten zowel verkoop-receptie en garagepersoneel ben ik altijd zeer tevreden.
Iedereen is zeer voorkomend en behulpzaam en beveel deze firma altijd aan

Service
Gertje Huisman (Nijmegen )
23/11/2016
10

De medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk en het gebouw heeft een prettige uitstraling. Je kunt er erg fijn even op je auto wachten terwijl het je aan niets ontbreekt.

Service
Anoniem
26/10/2016
10

Prima garage, vaklui, aardig personeel. Goede service

Service
Louis Nijhuis (Nijmegen)
20/10/2016
10

Deze dealer heeft de strategie gevonden om een klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en de belasting van een onderhoudsbeurt met alle verplichtingen die daaraan verbonden zijn tot een minimum te beperken. Daarnaast is het helder bij de inplanning van de afspraak welke kosten verwacht mogen worden.

Service
Frans hermsen (Nijmegen.)
06/10/2016
8

Klantvriendelijk .

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Fijne benadering en snelle manier van afspraak maken.

Service
R. Piepenbrock (Nijmegen)
22/09/2016
9

Prima service, vriendelijke benadering, duidelijke specificatie van gebreken en reparaties.

Service
JW BOER (Wijchen)
14/09/2016
10

Betrouwbare garage, keurige en plezierige medewerkers

Service
Anoniem
08/09/2016
9

betrouwbaar

Service
jacqueline pepping (nijmegen)
24/08/2016
8

Ze helpen met gebreken aan de auto. zijn zeer coulant, Rn blijven meedenken over dit geval de lekkage van mijn Toyota aygo. Je heb nu een voetebad achter de bestuurders plaats

Service
Anoniem
18/08/2016
10

Goed geholpen

Service
Joop Steinfort (Millingen a d Rijn)
18/08/2016
10

Vriendelijke en vakkundige monteurs.Vriendelijke en deskundige baliemedewerkers.

Service
V. Scholte (Ooij)
18/08/2016
9

Ben zeer tevreden over deze dealer, de wijze waarop je te woord wordt gestaan, het onderhoud wordt uitgevoerd, de prijs-kwaliteit verhouding en de wachtruimte inclusief de prettige voorzieningen voor als je ook eens wat langer moet wachten ( met o.a. wifi, koffie/ thee, fruit )

Service
Gerard Dekker (Malden)
04/08/2016
10

Op alle fronten zowel verkoop-receptie en garagepersoneel ben ik altijd zeer tevreden.
Iedereen is zeer voorkomend en behulpzaam en beveel deze firma altijd aan

Service
Loek Verhagen (Molenhoek (lb))
27/07/2016
10

Informatief en correcte behandeling, uitstekent!

Service
J.Cooper (Nijmegen)
21/07/2016
9

Goed service, duidelijke uitleg prettig in de omgang.

Service
Cor van der Donk (Nijmegen )
19/07/2016
8

Goede service, uitleg en vriendelijk

Service
Jan van Gent (Arnhem)
13/07/2016
10

Service, kwaliteit, klantvriendelijkheid en een redelijke prijs staan hoog in het vaandel !

Service
Anoniem
29/06/2016
5

Als ik weer met de dealer rond kan komen zodat ik weer een Toyota kan rijden vind ik het prima.
Ik ben eventueel met de renault bezig mijn 2 dochter hebben ook allebei een nieuwe twingo aangeschaft
en als wij verder nooit meer rondkomen dan ben ik ook berijd om naar de renault over te stappen maar ik blijf liever bij de Toyota.

Service
Anoniem
23/06/2016
10

Heel vriendelijke onvangst en goed geholpen

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Ontvangst
Receptionist kijkt mij aan en luistert goed.
Er is rust in de showroom
Zijn er nog wensen?
Neemt de sleutels in ontvangst
Wacht:
Zit in de " woonkamer" waar de Gelderlander,royale drinkkeuzes,fruit voorhanden is .
Resultaat:
De grote beurt tegen vaste prijs werd goedkoper omdat de luchtfilter nog in prima conditie
werd bevonden.
De menselijke factor!! Goed zo

Service
Ary in 't Veld (Nijmegen)
22/06/2016
9

prima en vriendelijk geholpen

Service
Benders G.J.P.B. (Nijmegen)
22/06/2016
10

Omdat ik altijd correct ben en wordt behandelt.

Service
Jack Verburgt (Nijmegen)
22/06/2016
8

Alles was in orde en dat vind ik prettig. Meer is voor mij niet nodig.

Service
Anoniem
16/06/2016
9

Klantvriendelijk goede service

Service
Cees van der Staak (Malden)
16/06/2016
8

Ik heb in 2009 een RAV 4 gekocht bij deze Garage. Sindsdien is deze auto hier in onderhoud. Ik ben zeer tevreden over de stiptheid in het maken en nakomen van afspraken. Het onderhoud is uitstekend. Advies over reparaties is terzake en gaat niet verder dan nodig. Reparaties worden goed uitgevoerd. De kosten worden goed verantwoord. Vervangend vervoer via fiets wordt goed geregeld. Het eventuele wachten in de garage tijdens het uitvoeren van reparties is aangenaam.

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Prima dealer

Service
Johan de Beer (Nijmegen)
01/06/2016
8

Duidelijke uitleg van het onderhoud en reparatie.
Prima service.

Service
Walter Vrijsen (Nijmegen)
01/06/2016
9

De dealer biedt goede service: correct, volledig en helder.
Met zegt wat men doet en doet wat men zegt.

Service
Anoniem
26/05/2016
8

Een dealer die al lang bestaat en waar de klanten steeds bij terug komen. Je wordt er vriendelijk en vakkundig geholpen.

Verkoop
Emilio Galluzzo (Nijmegen)
26/05/2016
10

Vriendelijke mensen, goede service en er wordt met je meegedacht ook om kosten te besparen

Service
Paul (Doornenburg)
26/05/2016
10

Een bedrijf met een nette uitstraling, vriendelijk en deskundig personeel.
Men houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Service
J.Blom (Nijmegen)
25/05/2016
9

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel

Verkoop
Jo Albers (Groesbeek)
25/05/2016
10

De verkoper was goed.

Service
cor willems (beuningen)
24/05/2016
8

omdat alles netjes en goed gedaan werdt

Service
Fred Unk (Nijmegen)
18/05/2016
9

Op diverse onderdelen een 8 gegeven en in de slotfase een 9. 81/2 ging niet.

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
9

Vriendelijk, ter zake kundig en service gericht.

Service
Dhr. van Ingen Schenau (Wijchen)
13/05/2016
8

Komen de afspraken na en zijn prettig in omgang.

Service
Ton van Deijzen (Winssen)
13/05/2016
10

Nu en in het verleden altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Alle werkzaamheden zijn altijd vakkundig uitgevoerd door de monteurs. kortom, ik raad deze garage dan ook aan iedereen aan die op een eerlijke en vakkundige wijze geholpen wil worden.

Verkoop
Mevrouw A.J. Vodegel van Gemert (Nijmegen)
06/05/2016
8

Zeer fijn en prettig geholpen .dit is mijn ervaring na een nieuwe auto kopen vooral ben ik pas mijn man verloren dus des te moeilijker, maar ik heb een goede keus gemaakt.

Service
Anoniem
04/05/2016
8

Zeer tevreden in de breedste zin van het woord.

Service
Fam van de Kamp (Nijmegen)
04/05/2016
10

Omdat personeel zeer vriendelijk en behulpzaam is.

Service
Wim Guldemond (Nijmegen)
29/04/2016
9

Wederzijds vertrouwen dat is voor mij veel waard.

Service
Ruud v.d. Enden
25/04/2016
10

betrouwbaar, goede vakkennis, relaxte uitstraling.

Service
Tejo enTrudy Hendriks Rutten (Nijmegen)
22/04/2016
9

Al twaalf jaar komen wij bij deze dealer en altijd na tevredenheid

Service
Dhr L.Nijhuis (Nijmegen)
20/04/2016
10

Naast het feit dat Toyota een betrouwbaar merk is en de Prius een fantastische auto is, is de garage ook van hetzelfde kaliber. Een prima twee-eenheid. Goed online afspraaksysteem, met extra bevestiging van datum afspraak, mogelijkheid voor vervangend vervoer en meer dan goede aflevering na reparatie/onderhoud. Tekst en uitleg van de kosten maken de service compleet. Ik denk dat deze manier van service verlening maakt dat mijn volgende auto weer een Toyota wordt.

Service
Anoniem
18/04/2016
9

al jaren is het prima zaken doen met deze dealer.

Service
Rea van Uden (Oirschot)
18/04/2016
9

Helemaal tevreden

Service
Anoniem
15/04/2016
9

vriendelijke behandeling en prima service

Service
Anoniem
14/04/2016
10

De dealer komt altijd de afspraken na. het personeel is voorkomend, vriendelijke en gastvrij.

Service
Anoniem
14/04/2016
8

prettige sfeer, vriendelijk personeel, goede service, klantvriendelijk.

Service
Mevr.Peters (Malden)
14/04/2016
8

Omdat er geen klachten zijn misschien hebben ze wel een 9 verdiend.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Snelle afspraak mogelijk en duidelijke uitleg van het probleem.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Eerlijk en meedenkend. Zeker in mijn geval nu mijn man is overleden en ik een vrouw ben van 85 kunnen ze mij van alles wijsmaken.
Voortaan s.v.p. Adresseren aan Mw. T. Van der Kop-Polkamp

Service
C. de Groot (Druten)
13/04/2016
10

Er wordt altijd tijd gemaakt om je te helpen met een reparatie, vaak zonder afspraak. Vaak worden kleinigheden gratis gerepareerd, of wordt er een advies gegeven waardoor men minder kosten hoeft te maken. Je hebt het gevoel dat de mensen in dit bedrijf met je meedenken. Bovendien zijn alle medewerkers even vriendelijk en staat er altijd een kop koffie klaar. Ik ben uiterst tevreden dus, over dit bedrijf.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
06/04/2016
8

ik ben voorzichtig met hoge punten geven

Verkoop
de Haes (Nijmegen)
06/04/2016
9

Ik heb een service gerichte en efficiente aankoop ervaren met een plezierige manier van contact. Ik kan deze dealer aanraden voor aankoop van een auto.

Service
Anoniem
30/03/2016
8

Altijd netjes geholpen, vriendelijk personeel wat duidelijke uitleg heeft

Service
B.W.Dijkstra (Nijmegen)
30/03/2016
10

Zeer goede dealer.Correct en betrouwbaar.

Service
Dietrich Cleijne (Nijmegen)
30/03/2016
9

Het is een prettige garage met kundig personeel, en Toyota is een betrouwbaar merk.

Service
Mevr. G. van Stuivenberg-Mater (Malden)
30/03/2016
10

Omdat ik uiterst tevreden ben over deze garage en aan iedereen zou aanbevelen, ook omdat ik toen ik een automaat wilde kopen hele deskundige adviezen heb gekregen en waar ik tot op de dag van vandaag nog heel blij mee ben!

Verkoop
Mevr. Janssen (Wijchen)
29/03/2016
8

tevreden vriendelijk .korte wacht tijden.

Verkoop
Mevrouw Jansen (Nijmegen)
29/03/2016
9

Aandacht, afspraken nakomen, je welkom voelen.

Service
Anoniem
24/03/2016
10

prettige en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
23/03/2016
8

Goede en snelle service

Service
Dhr.Henk Strijbos. (Papendrecht)
21/03/2016
10

Na 50 jaar een als 100% betrouwbare dealer voor mij de beste auto dealer van heel Nederland.

Service
Anoniem
16/03/2016
8

goede klanditie

Service
F.C.Kanselaar (Beek)
16/03/2016
10

1klantvriendelijk en uitstekende service

Service
Anoniem
14/03/2016
8

Een goede communicatie bij het maken van een afspraak voor een beurt en APK met een accurate prijsopgave.
Ook voor extra werkzaamheden en accessoires een prijsopgave die uiteindelijk klopt.
Een goede uitleg van de verrichte werkzaamheden, gebruikte materialen en vervangen onderdelen.
Ter zake advies over zwakke onderdelen van de auto die in de nabije toekomst problemen kunnen opleveren.
Ik rijd altijd vol vertrouwen weer bij de garage weg na de beurt.

Service
D. Hunter (Nijmegen)
09/03/2016
9

Goede service en hulp. Geen woorden maar daden.

Service
Joep (Lent)
25/02/2016
7

Keurig te woord gestaan en werkzaamheden volgens afspraak en tijd uitgevoerd. Zeer tevreden.

Service
Anoniem
24/02/2016
8

tevreden

Service
Anoniem
17/02/2016
8

tevreden over afhandeling. was trouwens de eerste keer.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Prima dienstverlening, afspraak=afspraak, goede communicatie

Verkoop
Dhr v.d.Berg (nijmegen)
10/02/2016
8

goede prijs voor onze toyota
dicht bij huis netjes geholpen

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
10

Naar jaren weer terug bij deze dealer.
Terug gekomen door de goede inruilprijs en in het achterhoofd nog hebbende de service die altijd geboden was en wat nu ook zeker weer het geval was/is!

Service
Anoniem
01/02/2016
8

Alles correct geregeld.

Verkoop
Ronni Kummeling (Nijmegen )
01/02/2016
10

prettige benadering, afspraken nagekomen. vriendelijk personeel

Service
dhr.J.G.A.A.de Jager (Nijmegen)
27/01/2016
9

Bij de persoonlijke benadering is men altijd vriendelijk en correct.

Verkoop
Jans (Nijmegen)
25/01/2016
9

Vriendelijkheid en correctheid personeel
Betrouwbare/ fijne auto

Service
Anoniem
15/01/2016
8

Het persoon is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik kon een afspraak op korte termijn maken en werd gedurende de dag op tijd gebeld over aanvullende kosten. Bij het ophalen van de auto nam de receptionist voldoende tijd om mijn aanvullende vragen te beantwoorden.

Service
Dhr. M.T.L.Braam (Malden)
15/01/2016
10

Omdat Scholten Nijmegen door de jaren heen voor mij een uitstekende dealer is geweest.

Service
Dhr. J. van Rens (Nijmegen)
13/01/2016
8

correcte behandeling door medewerkers van de garage

Service
Hemmie Janssen (Nijmegen )
13/01/2016
9

Goeie service,duidelijk beeld qua kosten,vriendelijk personeel dat met je meedenkt en de tijd voor je neemt
Kortom tot volgend jaar Toyota Scholten!!!!

Service
Roy Hurkens (Berg en dal)
08/01/2016
9

Vriendelijk en snel geholpen

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Het is altijd prettig met binnenkomen. Je wordt snel te woord gestaan. Wanneer je moet wachten op een kleine reparatie is er een prettige wachtruimte met koffie en eventueel fruit.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

alles was goed, grote beurt

Service
Jan van Gent (Nijmegen)
16/12/2015
9

Medewerkers zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en de verhouding tussen kosten en werk is ook oké.

Service
Mevr.T. Vanlier (Nijmegen)
16/12/2015
8

goede service en goede voorlichting

Service
gaby aarts (nijmegen)
09/12/2015
8

deskundig en toegankelijk

Service
Anoniem
02/12/2015
8

goede service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
02/12/2015
8

een tien kan niemand waarmaken

Service
Anoniem
02/12/2015
8

De medewerkers zijn vriendelijk zonder plakkerig te zijn, geen vraag wordt niet serieus genomen. Ze repareren goed, melden afwijkingen, maken geen rotzooi in de auto. Bovendien geven ze vooraf een goede prijsindicatie.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

vriendelijk en goede, snelle service

Service
Leo Ariaans (Nijmegen)
02/12/2015
9

Omdat de afspraken die gemaakt worden keurig worden na gekomen,plus het baliepersoneel is erg vriendelijk,
Prima koffie of fruit als je even moet wachten.

Verkoop
Anoniem
30/11/2015
6

Voldoende, niet top!

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Prima service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. H. Jansen (Wijchen)
25/11/2015
6

De receptie lijkt weinig geschoold en onmachtig om klanten goed te bedienen.
De vriendelijkheid en vakmanschap is wel bij monteurs aanwezig.

Service
Erwin Schreuder (Arnhem)
18/11/2015
10

Goede service vanuit een betrouwbare dealer

Service
Van kolck (Nijmegen)
18/11/2015
8

Goed kwaliteit service

Verkoop
Anoniem
16/11/2015
10

Denken in oplossingen

Service
Gertje Huisman (Nijmegen )
12/11/2015
9

De medewerkers zijn zeer professioneel, aardig, ze leggen alles uit (als je dat wilt), je bent van alle gemakken voorzien als je wacht en ik voel me welkom

Service
Jaap Postma (Nijmegen)
11/11/2015
9

Betrouwbaar, vakkundig en communicatief

Verkoop
Jos Boerakker (Nijmegen)
11/11/2015
10

altijd correct, goede service en bekwaam personeel.

Service
Konijnenberg, Johan (Nijmegen.)
11/11/2015
8

Werkzaamheden zoals afgesproken uitgevoerd. Uitleg nadien bij facturatie deels warrig.

Service
m j f janssen (wijchen)
09/11/2015
9

Dit is een fijne dealer waar we graag terugkomen ongeacht waarvoor.

Service
Anoniem
21/10/2015
7

er zit geen swung in zoals de Duitser dat zegt. Het zal allemaal wel

Service
Dijkstra (Nijmegen )
21/10/2015
9

Correcte benadering en ze doen wat ze zeggen.

Service
J. S. Sanders-van Soest (Wijchen)
21/10/2015
8

Vriendelijk personeel, meedenkend en accurate reparaties.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Bij controlebeurt wordt niets gedaan wat ook niet echt nodig is.
Auto mocht wat schoner retour.

Service
Dhr Wienen (Wijchen)
13/10/2015
10

Prima service, correcte behandeling en afhandeling. Gratis WIFI en gratis koffie in wachtruimte. Mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
12/10/2015
8

men is vriendelijk, behulpzaam en de sfeer is er goed

Service
Jo de Haan (Wijchen)
12/10/2015
8

Reparaties en onderhoudsbeurten keurig en vakkundig uitgevoerd door vriendelijke monteurs en balie personeel. ook de fijne wachtruimte, met drankjes en informatie is grote klasse.

Verkoop
jacky.hijmans. (nijmegen)
07/10/2015
10

de vriendelijkheid van de mensen, en wat voor mij belangrijk is, totaal geen opdringerigheid.

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
10

Hele prettige ervaring met de Dealer, en de verkoper. Daarnaast toen de auto wat vertraging opliep mbt de levering, stond er een vervangend model voor ons klaar. Klasse bedrijf

Service
Anoniem
30/09/2015
8

geinteresseerd personeel

Service
C. willemse (nijmegen)
30/09/2015
9

uitstekende afhandeling aan de telefoon en op korte termijn terecht voor een onderhoudsbeurt. In showroom rustig en goed kunnen wachten op de afhandeling

Service
Dhr. F. Adams (Ubbergen)
30/09/2015
10

Behulpzaam en correct

Service
Dhr. H.W.Landman (Nijmegen.)
30/09/2015
9

Ik kom er al jaren.
De mensen kennen mij en ik ken de mensen.We weten wat we aan elkaar hebben.

Service
M. Aarts (Nijmegen)
30/09/2015
9

goede en snelle service

Service
Alda Schreuder (Nijmegen)
24/09/2015
10

Wanneer en met wat ik ook kom , of t nu een lampje vervangen is of wat substantiëlers , ik word altijd vriendelijk, correct en snel geholpen !

Service
Anoniem
17/09/2015
9

Ik word bij Scholten Nijmegen altijd vlot en vriendelijk te woord gestaan. Ik ben wel eens een keer met een klein mankement naar de dealer gereden (ik was tegen een hoge stoeprand aangereden, waardoor de bumper deels los zat). Het werd meteen kosteloos gerepareerd. Dat soort dingen stel ik erg op prijs. Daarnaast heb ik bij keuringen en beurten het gevoel dat er nooit iets wordt vervangen dat onnodig is. Ik krijg heldere informatie. Dat geeft vertrouwen.

Verkoop
1
11/09/2015
9

10

Service
P.Kronenberg (Beuningen)
10/09/2015
8

De nette en goede behandeling.

Service
Anoniem
19/08/2015
10

perfecte service!

Service
Anoniem
17/08/2015
8

Ik heb een auto van 12 jaar die nog steeds uitstekend rijdt. ik ga drie keer per jaar naar de garage. tweemaal om zomer en winterbanden te verwisselen en een keer voor de AKP-keuring en beurt. De kosten zijn beperkt en als het even uitkomt kan ik er op wachten.

Verkoop
Anoniem
05/08/2015
10

uitstekende service, wordt niets opgedrongen ,eerlijke prijs, zeer klantvriendelijk

Verkoop
Ton Rikken (Beuningen)
05/08/2015
10

Alles prima verlopen en afspraken nagekomen.

Service
Dietrich Cleijne (Nijmegen )
04/08/2015
10

Fijne garage met voortreffelijke service

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
10

Zeer correct en professioneel .

Verkoop
Dhr. Vermeij (Nijmegen)
15/07/2015
8

Geen volledig verkooptraject ondergaan, namelijk auto online besteld via Leaseplan. Na bestelling heel goed geholpen en informatie gekregen.

Service
A M van Elk (Wijchen)
13/07/2015
10

Omdat ik goed ben behandeld door de verkoper en goede afspraken met hem heb kunnen maken.

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
8

Goede service en aardige personeel.
Lekker koffie.
Onderdelen en reparatie vind ik nogal prijzig.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

De dealer denkt mee over problemen met de auto (als die er al zijn) en suggereert de benodigde reparaties zonder daarbij over te komen dat omzet belangrijk is. Voelt uitermate vertrouwd aan!
Bij een APK keuring werd een lichte afkeursituatie uitstekend opgepakt, zodat ik als klant verder kan rijden met een prima auto die tiptop in orde is. Kostte de dealer echt de nodige moeite die ik op de rekening nergens terug heb gezien. Hoezo service!

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Goede en snelle service!

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Na mijn ervaring kan Ik vertellen dat Ik na tevredenheid altijd netjes word behandeld. Kwalitatief, snel, en betrouwbaare dealer dat mij nooit in de steek laat.

Service
Gerry Groothuizen-Schlöter (Beuningen)
08/07/2015
7

Behandeling is vriendelijk

Service
Jacky. hijmans (nijmegen)
08/07/2015
10

Vriendelijk attente en erg aardige medewerkers. Zover ik weet nauwelijks personeelsverloop. Nb, er wordt je nooit iets opgedrongen.

Service
JFJ. Blom (Nijmegen)
08/07/2015
9

Vanwege hun deskundigheid,service en vriendelijkheid

Service
ron koppers (nijmegen)
08/07/2015
10

vriendelijkheid en prima service.

Service
Walter Vrijsen (Nijmegen)
06/07/2015
9

betrouwbaar
men zegt wat men doet en doet wat men zegt
goede ontvangst

Service
kloosterman
25/06/2015
9

goede service

Service
wim smits
24/06/2015
9

totaal geen klachten er heerst een goede sfeer bij dit bedrijf

Service
Anoniem
18/06/2015
8

Snelle correcte service zeer klantvriendelijk en veel vakkennis

Service
Heer JFCBosse (Beuningen)
18/06/2015
6

Navigatie is al een drama. Zo verouderd. Nooit compensatie voor gehad,hadden minstens een gratis update kunnen geven nu ze inmiddels een nieuwere uitgave hebben. Gesprek gehad met één van de medewerkers, niets opgelost. Receptioniste was bepaald onvriendelijk en had geen vriendelijke uitstraling. Het aanspreken van de klant lukte dan nog net, was het allemaal teveel? Na 3 jaar al een lekke schokdemper, 19500km. Gereden met onze toyota verso s, offerte van 170 euro, ontdaan thuisgekomen, toyota Nederland gebeld, onvrede geuit. Hij adviseerde, bel de dealer en bespreek het. Hij was zeer verbaasd dat dit manco nu al ontstaan was. De dealer heeft een coulance regeling getroffen., nl 1/3 e betalen van de totale rekening. Iemand van dr autobranche zei ons dat toyota dit compleet had moeten vergoeden. De coulanse van 1/3 e van de prijs heb ik maar geaccepteerd. Hoe kan een auto van 3 jaar en zo weinig kilometers dit al hebben. Wij kunnen er niets aan doen. Slechte service, hadden in maart toen de wagen 3 j

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Omdat ik tevreden ben over de service en klantvriendelijkheid.

Verkoop
Louis en Diny Boons (Nijmegen)
17/06/2015
9

We werden correct en deskundig te woord gestaan door de verkoopmedewerker. Hij gaf eerlijke en transparante informatie en had ook tijd voor een grapje tussendoor waardoor het een informatief en waardevol contact werd hetgeen uitmondde in de koop van een auto.

Verkoop
Anoniem
03/06/2015
8

We hebben na 11 Toyota,s door de jaren heen een vertrouwen opgebouwd!

Service
J.F.G. Peters (Beuningen)
21/05/2015
10

vakkundig gemoedelijk en prettig

Service
Anoniem
18/05/2015
6

- Klantgerichtheid kan nog beter.
- Voorlopige prijsopgave per e-mail nav de opgegeven werkzaamheden op de website

Service
Wil Heesbeen (Nijmegen)
18/05/2015
10

Wij worden altijd goed en vriendelijk geholpen door de receptie en de monteurs van de garage.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

vriendelijk duidelijk schoon

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Vriendelijk en altijd meedenkend

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Uiterst vriendelijke benadering en correcte afhandeling van hetgeen is afgesproken.

Service
Rea van Uden (Oirschot)
13/05/2015
9

Omdat deze garage perfect met de klant omgaat je voelt je welkom en word gezien

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Vriendelijk en altijd meedenkend

Service
Anoniem
06/05/2015
8

vriendelijk duidelijk schoon

Service
Anoniem
29/04/2015
9

een 10 is te hoog er moet nog wel wat te stimuleren zijn

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Ontvagst,service en afhandeling

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Wij nog nooit bij deze Toyota dealer waren geweest maar door onze ervaring en door de manier waarop wij zijn geholpen met de aankoop van een Toyota Yaris Hybride zijn wij een echte klant geworden, alhoewel mijn man niet meer mag autorijden hij toch ook graag in de garage komt , ik mag nu een poos ook niet autorijden vanwege gezondheidsproblemen en medicijnen die ik gebruik maar de garage weet ervan en heeft ons alle begeleiding gegeven om met deze situatie om te gaan, zodat ik straks weer fijn de weg op kan, voor de jaarlijkse beurt zijn ze de auto zelfs thuis op komen halen en hebben hem s' avonds ook weer netjes thuis gebracht, helemaal super!

Service
George van der Sanden (Nijmegen)
29/04/2015
9

de werkzaamheden worden correct uitgevoerd, de medewerkers denken met je mee, nemen de tijd voor je

Service
gerard dekker (malden)
29/04/2015
9

overall een uitstekende garage

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Goede service, betrouwbaar

Service
Anoniem
01/04/2015
9

goede afhandeling van beurten met duidelijke info over werkzaamheden

Service
Anoniem
23/03/2015
9

Vriendelijk, net en deskundig personeel.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Vakbekwaam en erg vriendelijk

Service
Anoniem
18/03/2015
10

Je wordt als mens gezien en benaderd, dus niet alleen als klant.

Service
C.Klaassen Gentenaar (Nijmegen )
11/03/2015
10

ze zijn vriendelijk hartelijk je voelt je vertrouwd

Service
Dhr. Hunter (Nijmegen)
11/03/2015
8

Attent personeel, deskundig en to the point.

Service
Pa hermsen (Nijmegen)
11/03/2015
10

Een goede ontvangst

Service
Carel Sewalt (Wijchen)
04/03/2015
9

Goede behandeling vriendelijk

Service
Wim Wegerif (Molenhoek)
04/03/2015
10

Rotsvast vertrouwen bijna35 jaar klant nooit teleurgesteld.

Service
Anoniem
19/02/2015
8

Prima service, klantvriendelijk

Service
Ton van Deijzen (Winssen)
18/02/2015
9

De dealer komt bij mij over als een professioneel klantvriendelijk bedrijf dat zijn afspraken goed nakomt en de reparaties die ik tot dusver heb laten uitvoeren naar alle tevreden heeft uitgevoerd.

Service
Anoniem
11/02/2015
8

Een goede garage. Ze proberen eerst op een goedkopen manier de reperatie maken. En alles dat niet lukt. Zijn ze nog coulant

Service
Judith (Nijmegen)
11/02/2015
8

Prima service, word goed op de hoogte gehouden van de vorderingen tijdens een beurt, terwijl ik aan het wachten ben. Wifi is fijn dat het er is, maar kan er niet mee werken ivm de lage snelheid.

Verkoop
Monique Janssen (Wijchen)
29/01/2015
9

betrouwbaar bedrijf

Service
Anoniem
27/01/2015
8

Snelle service en flexibiliteit!

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

Wordt er altijd prima te woord gestaan en geholpen. Wanneer er een probleem is wordt dit z.s.m. opgelost. Even wachten is geen straf, de koffie/fruit staat klaar en er is genoeg te lezen. Of men komt even een praatje maken.

Verkoop
H Bijvank. (Nijmegen.)
26/01/2015
9

Vanwege onze lange relatie met de fa. Scholten.

Service
Frans Frieling (Arnhem)
16/01/2015
9

Vriendelijke service. afspraken worden nagekomen

Service
J. Sanders (Wijchen)
05/01/2015
9

Goede, prettige service en duidelijk klantgericht.

Service
Anoniem
24/12/2014
9

Goede service, vriendelijk personeel, goede inruil prijs oude auto

Service
Anoniem
24/12/2014
8

Correct, afspraak is afspraak.

Verkoop
Ben Kuster (Nijmegen)
17/12/2014
10

redelijke inruilprijs en je wordt er uitstekend behandeld,en ze komen de afspraken na.

Service
Anoniem
04/12/2014
8

Prettige medewerkers met kennis van zaken die je professioneel te woord staan.

Service
Frans van kuppeveld (nijmegen)
01/12/2014
9

klantvriendelijk

Verkoop
Henk Adolfs (Malden)
25/11/2014
10

Van het begin tot en met de handtekeningen is alles tot mijn volle tevredenheid verlopen. Zeer vriendelijk, ter zake deskundig, niet opdringerig, uiterst correct juist zoals mijn wens is!

Service
Anoniem
27/10/2014
7

Hij is een doorsnee dealer, springt er niet echt uit

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
9

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
22/10/2014
9

Zeer vriendelijk personeel, en goede service

Verkoop
Dhr. F. I. Adams (Ubbergen)
21/10/2014
10

Vriendelijke verkoper. Over verdere service kan ik nog niet oordelen.

Verkoop
J.Vleggeert (Oosterhout)
21/10/2014
9

Aangename ambiance. Kennis van zaken en volop meedenkend met wat je zoekt. Ook werkplaats werkt netjes en snel.

Service
mevrouw Gertje Huisman (Nijmegen )
21/10/2014
10

Betrouwbaar ze werken snel en doen heel veel voor relatief weinig geld

Service
Anoniem
20/10/2014
8

We weten waar we aan toe waren. Tijdens de check van de auto is er gebeld en zijn de bevindingen met prijsopgave overlegd. Bij het ophalen van de auto is de tijd genomen om alle (toekomstige) werkzaamheden te bespreken en te tonen.

Service
Co Jansen (Nijmegen)
16/10/2014
9

vriendelijkheid,betrokkenheid, leverancier van een perfecte auto waarmee ik met plezier op de weg ben.
en een dealer die ik al meer dan 25 jaar ken.

Service
Anoniem
14/10/2014
8

klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Prima service, geen moeilijk gedoe, duidelijkheid wordt gegeven

Service
Anoniem
14/10/2014
7

Reparatie van schokbrekers binnen 6maanden (minder als 2000km gereden) terwijl er naar gekeken was bij aankoop. Na overleg wel naar tevredebheid opgelost.

Service
Anoniem
14/10/2014
7

De werkplaats en receptie van de werkplaats geef een hoger cijfer dan de verkoop afdeling. Het cijfer 7 is een gemiddelde.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Correct en klantgericht. Juiste informatie geen verkooppraatjes

Service
Johan Vergeer (Beuningen)
08/10/2014
10

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Vriendelijk,persoonlijk.

Service
Dhr. Leewes (Nijmegen)
30/09/2014
10

Omdat de service prima is en afspraken goed worden nagekomen. Perfect!

Service
dhr.Sengers h.a.g (beek ubbergen)
30/09/2014
9

Goede communicatie met bali/ receptie en dat er rekening wordt gehouden met eventuele wensen over onderhoudskosten verdeling.

Verkoop
Henk Baron (Ooij.)
29/09/2014
10

Goede voorlichting. Goed personeel.

Service
Henk van den Broek (Druten)
25/09/2014
10

Ben al jarenlang klant bij deze dealer en steeds tot volle tevredenheid geholpen.

Service
Anoniem
24/09/2014
8

Correct, netjes. Positief is het aangeven van toekomstig te verwachten kosten van onderdelen die slechter beginnen te worden.

Service
G.Dekker (Malden)
24/09/2014
9

goed geleid bedrijf-uitstekende service-en zeer goede werknemers

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Service- en klantgerichte houding van medewerkers

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Goed vertrouwd

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Goede service zeer klantvriendelijk en goede adviezen

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Heel prettig om mee te onderhandelen, en alles prima afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
10

best dealer I have had.

Service
Hans Boer (Wijchen)
19/09/2014
10

vertrouwd adres, kundig, vooraf opgave van kosten, gereedmelding

Service
Anoniem
11/09/2014
8

Vriendelijk personeel, denkt met de klant mee. Wordt ook goed naar de klant geluisterd

Service
Anoniem
10/09/2014
8

vriendelijk,komen afspraken na

Service
Anoniem
09/09/2014
10

Ik ben zeer tevreden over behandeling naar mij toe ,en het onderhoud van mijn auto.

Service
hans sewalt (nijmegen)
09/09/2014
9

ik vind dat ik heel goed werd geholpen

Service
Hilckmann J.J.A.M. (Wijchen)
09/09/2014
9

men is er altijd vriendelijk en hopelijk is men ook ter zake kundig.....

Service
Albert Ubeda (Nijmegen)
04/09/2014
9

klantvriendelijk en behulpzaam

Service
kitty janssen (wijchen)
04/09/2014