Beoordelingen 

663 commentaren van in totaal 664 beoordelingen
Verkoop
Dhr. J. Elemans (Beuningen)
07-11-2019
10

Is een klantvriendelijke en kwalitatief goede dealer.

Service
dhr J. Schellinx (Njmegen)
07-11-2019
8

Het onderhoud van onze Toyota is bij Oostendorp Scholten in goede en vertrouwde handen. Receptie en monteurs denken mee met vragen en wensen die we als klant hebben. Vanuit Oostendorp Scholten wordt altijd contact opgenomen als onvoorziene problemen bij het onderhoud zich voordoen.

Service
Co van Eldik (Nijmegen)
07-11-2019
9

Tevreden over kwaliteit en nakomen afspraken.

Service
AM Scholten (Nijmegen)
07-11-2019
8

Keurige garage.

Verkoop
Gerrit keijser (Beuningen )
05-11-2019
10

Aardige vent die ons geholpen heeft. Top mensen daar, goede uitleg.

Service
Lammert Lettinga (Nijmegen)
05-11-2019
10

Correct en betrouwbaar.

Service
de Laat (Nijmegen)
29-10-2019
8

Altijd prima service, ook bij onverwachte wensen.

Verkoop
Jos Arts (Wijchen)
23-10-2019
10

uiterst nette en correcte behandeling, zonder het o zo vervelende verkopers gedrag te vertonen, gewoon praktisch eenvoudig de klant bedienen en zaken voor de klant regelen, zodat hetgeen wordt gewenst gerealiseerd kan worden, met het oog op een langdurige klant relatie

Service
theo gerrits (groesbeek)
16-10-2019
9

goed en vriendelijk

Service
Dhr.P Prudon
16-10-2019
9

Toyota Nijmegen is er altijd voor de klant ,grote en kleine dingen .Er is ook altijd een lekker bakje koffie.

Service
Mevr.Th.W.J.Bosch-Dijkman (Malden)
16-10-2019
10

Volkomen betrouwbaar, en dat vind ik zeer belangrijk.

Service
G. Boone (Nijmegen)
16-10-2019
10

Het is weer zo als van ouds alsmede belt naar de dealer krijg je een bekende aan de telefoon gelukkig niet meer iemand van een callcenter die echt niet weet dat je al 22 jaar klant bent bij Het is weer zo als van ouds alsmede belt naar de dealer krijg je een bekende aan de telefoon gelukkig niet meer iemand van een callcenter die echt niet weet dat je al 22 jaar klant bent bij Toyota naar alle Het is weer zo als van ouds alsmede belt naar de dealer krijg je een bekende aan de telefoon gelukkig niet meer iemand van een callcenter die echt niet weet dat je al 22 jaar klant bent bij Toyota naar alle tevredenheid.

Service
Jos (Druten )
16-10-2019
10

Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Liesbeth van Loon (Nijmegen)
11-10-2019
10

Goede service, klantvriendelijkheid, maken deskundige indruk .

Service
E.F.A. Vermeulen (Nijmegen)
09-10-2019
10

Prima bedrijf. Iedereen is altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.

Service
Mevr.j. Bijl -Lenten. (nijmegen)
03-10-2019
8

Goed.

Service
C.G.van Lemmen (Nijmegen.)
03-10-2019
8

Ikben tevreden over de manier waarop ik word benaderd tijdens het onderhoud van mijn auto en de wijze waarop extra werkzaamheden die nodig zijn van te voren worden gemeld.

Service
Sylwester (Nijmegen )
03-10-2019
10

Hele goede service voor mijn toyota. Ik zal voor iedereen deze werkplaats aanbevolen. Duidelijke prijsopgave die niet duurder is dan bij merkloze garage, maar kennis ligt op de top niveau.

Service
Dr Janssen (Wijchen)
03-10-2019
8

Een klantvriendelijke garage. Ben tevreden.

Service
AJ Zwart (Lent)
26-09-2019
9

Prima service, goede communicatie.

Service
T Bruton (6525 CS Nijmegen)
26-09-2019
9

Omdat ik snel word geholpen en de mensen zijn behulpzaam.

Service
André van Elk (Wijchen)
24-09-2019
10

Omdat je er op je gemak voelt en je wordt er naar je wensen geluisterd en de mensen blijven je herkennen de meesten kennen je bij naam al ben je er een hele poos niet meer geweest

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
24-09-2019
8

Vriendelijk, kundig personeel en goede sfeer

Service
Harrie Pranger (Malden)
03-09-2019
10

Uitstekend bedrijf. Kom er al jaren. Auto wordt perfect onderhouden. Personeel vriendelijk en klantgericht.

Service
jgam sewalt (nijmegen)
03-09-2019
9

ik vind hun heel goed

Service
Hans Lieverdink (Nijmegen)
03-09-2019
9

Vriendelijk, duidelijk, goede koffie!

Service
Rick van der Kolk (Berg en Dal)
03-09-2019
8

- Er wordt duidelijk gecommuniceerd. - Ik werd vroegtijdig geattendeerd dat mij auto aan onderhoudsbeurt toe is. - Er wordt pro-actief een afspraak gemaakt waarbij vooraf aangeven kan worden waar men aandacht aan moet besteden.- Een leenfiets was beschikbaar. - Geen lange wachttijden voor op en afhalen van de auto. - Verrichte werkzaamheden worden zeer gedetailleerd op een heldere manier gepresenteerd.- Geen verrassingen qua kosten.

Verkoop
Richard Jacobs (Beuningen)
21-08-2019
10

Prima ontvangst, goede en tijdige communicatie. Verwachtingen worden waargemaakt. Prima aftersales, was verrast hierdoor. Eerder vele nieuwe auto’s gekocht maar dit niet mogen ervaren.

Service
C.Weijand (Nijmegen)
21-08-2019
9

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, de medewerkers willen graag behulpzaam zijn waar mogelijk en de werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd: ik ben tot nu toe niet voor verrassingen komen te staan en hoefde in al die jaren ook niet terug omdat onderhoud / reparatie niet goed was uitgevoerd.

Service
Ineke (Nijmegen)
21-08-2019
9

Goede service. Vakkundige monteurs. Klantvriendelijke medewerkers. Fijne sfeer. Prettige wachtruimte. De medewerkers denken mee en zorgen voor heldere uitleg en snelle actie. De leenwagens zijn van uitstekende kwaliteit

Service
pepping (nijmegen)
21-08-2019
8

gewoon goed

Service
Gaby Aarts (Nijmegen)
21-08-2019
10

Zeer tevreden

Service
Dries Baadenhuijsen (Nijmegen)
21-08-2019
9

uitermate correct behandeld, zoals altijd.

Service
Leslie Keeling (Nijmegen)
09-08-2019
10

Bij Toyota Oostendorp Nijmegen hanteert mijn blijkbaar 'de klant is koning'. De bediening is zeer vriendelijk, de afspraken worden nageleefd en de prijs van de beurten zijn relatief redelijk te noemen.

Service
Frits Buytendijk (Wijchen)
07-08-2019
10

vriendelijk, accuraat, en nette opvang.

Service
ab van den bergh (nijmegen)
02-08-2019
9

altijd eengoede service gegeven en prettige bediening gegeven t.o,v, vorige dealers (40 jr.ervaring)

Service
Tonnie Hol (Millingen a/d Rijn)
31-07-2019
10

Ben zeer tevreden

Service
Jan van Atteveld
24-07-2019
9

Ontvangst is altijd vriendelijk en ik wordt altijd goed geholpen.

Verkoop
Ingrid (Beuningen)
23-07-2019
10

Neemster tijd denk mee met de klant ivm opties. Prima sfeer

Verkoop
Joep
23-07-2019
9

Vakkundig, vriendelijk personeel. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en hebben kennis van zaken. Ook na de aankoop wordt er contact met je opgenomen met de vraag hoe de aankoop bevalt. Netjes!

Verkoop
fam Viering (Nijmegen)
23-07-2019
9

Prettige garage, vriendelijk personeel. Goede service en kennis van zaken.Komen afspraken na.Een vertrouwd adres.

Verkoop
Theo Jacobs (Gennep)
23-07-2019
9

Ben goed en eerlijk behandeld.

Verkoop
CL (Weurt)
23-07-2019
9

Zeer oprechte en vriendelijke benadering. Geen flauw verkoop praatje maar goed naar mijn wensen luisterend geadviseerd.

Service
Jack Verburgt (Nijmegen)
17-07-2019
8

Altijd word ik vriendelijk en rustig te woord gestaan. Als ik moet wachten neem ik een bakje koffie en lees ik even de krant in de zithoek. Tot op heden (11 jaar) heb ik geen echte klachten.

Service
A. in 't Veld (Nijmegen)
15-07-2019
8

prima geholpen

Service
Jos van Campen (Millingen aan de Rijn )
11-07-2019
9

Vaktechnisch zeer goed, denken mee en zeer vriendelijk

Service
Paul van den Dungen (Weurt)
04-07-2019
9

goede service en vriendelijke medewerkers

Service
R Driessen (Millingen aan de Rijn )
04-07-2019
8

Goede service, uitleg van verrichte werkzaamheden is goed. Verder gewoon vriendelijk personeel....

Service
Frank Duenk (Nijmegen)
04-07-2019
7

Gewoon een goede afhandeling van het bezoek voor regulier onderhoud.

Service
G.J. Steendam
28-06-2019
8

Al jaren klant bij Oostendorp Scholten en altijd prima en eerlijk geholpen door zeer vriendelijke en deskundige mensen. Wat mij betreft weten ze klanten echt te binden.

Service
Danielle Thomassen
21-06-2019
9

Vriendelijk personeel, transparant over kosten

Service
Dhr Xing (Nijmegen)
21-06-2019
8

betrouwbaar dealer, goede service, vriendelijke personeel. alleen de prijs is ook best wel hoog

Service
Johan Konijnenberg (Nijmegen)
21-06-2019
8

Er zal altijd wel iets beter kunnen. Wat de ene mens als geweldig ervaart, is een ander matig over te spreken. Mensen zijn nu eenmaal verschillend, daarom de meningen en ervaringen ook. Maar de mensen bij oostendorp scholten doen het geweldig en daarom een 8.P.S. : een 10 is voor onze lieve heer en een 9 voor de leraar !

Service
Jo Engelen (Beuningen )
21-06-2019
8

Nooit in de werkplaats geweest dus een volledige vertrouwen inde uitvoering l

Service
G.Zoetekouw (Bergharen )
07-06-2019
8

Het is een fijne garage Wordt altijd van te voren prijsopgave gedaan Mag krant lezen en wat drinken ,zelfs fruit mag je nemen Duidelijke uitleg vooraf

Service
Richard van den Heuvel (Bemmel )
07-06-2019
10

Net bedrijf met goed net correct personeel

Service
M.albers (Nijmegen)
07-06-2019
10

Geen toelichting

Service
J. Verdonk
07-06-2019
8

Voor de eerste keer mijn auto hier een grote beurt en apk laten geven.Het maken van een afspraak verliep prima.Ik ben vriendelijk te woord gestaan.Ik ben vooraf geinformeerd over extra kosten en de keuze mbt optionele werkzaamheden.Ik kon de auto dezelfde dag ophalen.n.b.:-het zou fijn zijn geweest als er de mogelijkheid was om de auto de avond ervoor alvast te brengen-na het ophalen van de auto was er een klein puntje (lampje dat af en toe knipperde; vooraf was dit gewoon goed). Ik kon terugkomen om er naar te laten kijken. Zoiets kan natuurlijk een keer gebeuren. Moet alleen niet elke keer gebeuren.Het lijkt me een professionele garage en er zitten duidelijke rapporten bij van alles wat gecontroleerd is (afvinklijst, zodat je weet dat alles is uitgevoerd).

Service
Theo Janssen (Nijmegen)
31-05-2019
10

Ik werd zeer correct ontvangen , de wachtruimte was prettig en de service was goed

Service
J.Kersten (Nijmegen)
31-05-2019
9

Afspraken worden nagekomen. Eerlijk en goed advies gehad. Deskundig. Goed onderhoud verricht.betrouwbare garage. Kortom, een tevreden klant!

Service
walter vrijsen (nijmegen)
31-05-2019
9

Ze doen wat ze zeggen en doen dat goed.Vriendelijk en deskundigTo the point

Service
Chris van Harn (Gendt)
22-05-2019
10

Klantvriendelijk, behulpzaam, duidelijke uitleg, geeft mij het gevoel dat het daar wel goed zit en volledig vertrouwen heb in service en reparatie. Een bakje koffie en een vriendelijk alledaags praatje.Vertrouwelijk huiselijk gevoel.Vakbekwaam, en proberen de klant te begrijpen.

Service
Van de Kamp (Nijmegen)
17-05-2019
10

Alles top. Een wasbeurt erbij zou geheel perfectioneren.

Service
Dhr willemsen (Wijchen )
17-05-2019
9

Goede garage heb hier al 2 auto’s gekocht.In de werkplaats word alles gedaan zoals af gesproken .Je word er netjes behandeld.

Service
Jan Atema
17-05-2019
9

Oostendorp Scholten is een klantvriendelijke dealer met een uitstekend produkt en een prima dienstverlening.

Service
Jwg brugman (Haalderen)
16-05-2019
10

Ze doen wat ze zeggen.
En dat vind ik een goed ding.

Service
Weersink (Beuningen)
08-05-2019
9

Prima dealer, geen problemen.

Service
Monique Besseling (Nijmegen)
08-05-2019
10

Klantvriendelijk, zorgvuldig, kwaliteit

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
08-05-2019
8

Men is er altijd vriendelijk en behulpzaam, moet er iets veranderd worden wat betreft datum en tijd, dat kan altijd zonder probleem, hopelijk is men ook deskundig maar daar vertrouwen we op.

Service
Dhr Beekhuizen
08-05-2019
9

Zeer goede service en ontvangst

Service
F. Borremans (Nijmegen)
08-05-2019
8

Nette, vriendelijke, correcte beleving.

Service
Ton Peters (Nijmegen)
03-05-2019
8

Afspraak gemaakt via internet en alles verliep zoals was afgesproken

Service
Ruud van den Enden (Nijmegen)
30-04-2019
9

Vakkundig, punctueel en klantvriendelijk.

Service
Emiel (Omgeving Nijmegen)
24-04-2019
8

Servicegerichtheid

Service
Petra Teunissen (Zaltbommel)
24-04-2019
9

Goede en eerlijk service

Service
Carine (Wageningen)
24-04-2019
9

Prettige sfeer, fijn personeel, snelle werkers

Service
Kielstra (Beuningen)
24-04-2019
10

Is een prettig schoon en eerlijk bedrijf. Goede service en klantgericht. Ben blij dat ik weer terug ben bij Toyota Scholten??

Service
Edo Fennema (Nijmegen)
24-04-2019
9

Correct schoon bedrijf met goede kwaliteits-auto’s en een helder en vakkundig onderhoudsbeleid. Met ook aandacht voor de klant, en dat is ook v.v.!

Service
Tejo en Trudy Hendriks (Nijmegen)
24-04-2019
8

Vinden vooral de heren in de showroom erg prettig. Dit is de reden dat wij steeds terug komen. Ook erg prettig dat we nooit weggestuurd worden ook al komen we maar voor een lampje te verwisselen

Service
Mevr Derksen (Nijmegen)
24-04-2019
8

Omdat ze behulpzaam zijn en erg vriendelijk.

Service
Ben Hölzken (Nijmegen)
18-04-2019
9

Omdat dit een prima bedrijf is.

Service
Fons (Nijmegen)
10-04-2019
10

Super service en betrouwbaarheid. Vakkundige monteurs en vriendelijk personeel.

Service
Louis nijhuis (Nijmegen)
10-04-2019
9

Efficiënt vriendelijk personeel geen onnodig tijdverlies en vertrouwde mensen weinig verloop van personeel.

Service
Theo (Beuningen)
09-04-2019
10

Goede service, altijd correct. Kortom alles dik voor mekaar.

Service
Tom Langhout (Malden)
09-04-2019
8

Mijn ervaring is dat bij deze dealer een zeer goede afhandeling geldt. Positief.

Service
De heer Van Oostveen (Nijmegen)
09-04-2019
9

Afspraak met betrekking tot onderhoud was snel gemaakt, eigen initiatief getoond toen bleek dat in de linker achterband een spijker zat en de bandenspanning niet correct was. Had zelf nog niets gemerkt. Auto na een telefoontje weer kunnen ophalen, daarbij een uitleg van de gedane werkzaamheden. Enige extra was de ruitenwisser voor (was door mij aangegeven) en is ook verwisseld voor een nieuwe. Controle van de werking daarvan kon pas na een paar dagen, het regende niet eerder.

Service
Van swam (Nijmegen)
09-04-2019
9

9 snel en duidelijk tot nu toe tevreden.

Service
Mevr.G. van Stuivenberg-Mater (Malden)
09-04-2019
10

Ben bijna 5 jaar klant bij deze dealer en meer dan tevreden over de garage en hoe ik er geholpen wordt, kan er met al mijn vragen als ik die al heb terecht, heel blij nog steeds met mijn Toyota Yaris Hybride automaat. Heb al beperkingen maar met deze auto rij ik veilig, goed en plezierig, ben zo met mijn bijna 80 jaar nog fijn mobiel!

Service
Marlies Klaaijsen (Nijmegen )
09-04-2019
9

Vriendelijk, zeer service gericht, verkoper herkende mij direct.

Service
Mevr.Th.W.J.Bosch-Dijkman (Malden)
09-04-2019
9

Ik ben tevreden.

Service
Jo van Haren (Nijmegen)
09-04-2019
10

Wordt netjes behandeld en kan koffie nemen in de zaak terwijl ik wacht tot de auto klaar is.

Service
F. Hendriks (Millingen)
13-03-2019
10

Uitstekende haal en breng service door receptionist monteur en overleg op de stoep.

Verkoop
Jos Berns (Druten)
20-02-2019
10

Zeer tevreden, gewoon eerlijk,vriendelijk en vooral een duidelijke uitleg bij aankoop en alles nog een keer rustig uitgelegd bij aflevering

Service
Gerard van Gorkum ARN B.V. (Groesbeek)
20-02-2019
10

Zeer prettige bediening. Duidelijke afspraken, geen verrassingen, vervangend vervoer. Kortom een garage zoals je die zou wensen en in dit geval ook krijgt.

Service
Gaby
20-02-2019
10

Persoonlijk en kwaliteit.

Service
Marco
20-02-2019
10

correcte en accurate behandeling

Service
Dhr. Hermsen (Arnhem)
20-02-2019
8

Zeer behulpzaam, bekwaam en vriendelijk personeel. Alle afspraken worden nagekomen!

Service
Berrie Pijnappels (Millingen a d Rijn)
13-02-2019
10

Correcte behandeling goede uitleg en snelle service.

Service
H. Pranger (Malden)
13-02-2019
10

Vriendelijk personeel, uitstekende service en duidelijkheid over te verwachten kosten.

Service
F.Remers
06-02-2019
9

Goed geholpen en lekkere koffie.

Service
Ian Brown (Nijmegen)
01-02-2019
10

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Smit (Beuningen )
01-02-2019
9

Fijn autobedrijf met kundige betrouwbare werknemers

Service
Mw Vervoort (Nijmegen)
25-01-2019
10

Servicegerichte zaak, afgestemde adviezen, vriendelijk, heldere communicatie, mijn auto rijdt ieder jaar beter lijkt het!

Service
H. Viering
25-01-2019
10

goede eerlijke transparante dealer en garage. Daar kun je op vertrouwen.

Service
Gerard Vos
25-01-2019
10

Een klantvriendelijke organisatie, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Service
jansen
23-01-2019
9

snelle afspraak korte wachttijden.

Service
Frans van kuppeveld (Ewijk)
23-01-2019
9

Het personeel geeft gevoel van een goede samenwerking.

Service
Dhr. F. de Waal
23-01-2019
10

Correcte, vriendelijke benadering.

Service
Dhr. M.T.L.Braam (Malden)
23-01-2019
9

Uit inmiddels langdurige ervaring weet ik dat deze garage uitstekend werk verricht. Vriendelijke mensen aan de receptie, zeer vakbekwame mensen in de werkplaats. Je kunt er van op aan, dat je auto met zorg wordt bekeken en eventueel gerepareerd.Uiterst tevreden in ieder geval.

Service
Ans van Sonsbeek (Millingen aan de Rijn)
23-01-2019
8

De prijsopgaaf week af van het uiteindelijk te betalen bedrag ca. 50 euro.

Service
dhr. J. de Jager (Nijmegen)
18-01-2019
9

Ik heb er prettige ervaringen opgedaan.

Service
Richard lustenberger (Beuningen)
04-01-2019
8

Ik ben altijd tevreden bij scholten

Service
W.m.h Heijmink (Millingen aan de Rijn )
04-01-2019
9

Nee ik heb niet eerder een toelichting gegeven

Service
mevr. Janssen (wijchen)
04-01-2019
10

personeel is altijd vriendelijk er wordt altijd koffie aangeboden wachttijd klop altijd en ook de rekening auto wordt netjes geparkeerd je kunt zo de pakeer plaats verlaten top!

Service
Koen Weerheijm (Nijmegen)
04-01-2019
8

Doen goed hun werk

Service
Ruud van den Enden (Nijmegen)
04-01-2019
9

Klantgericht, betrouwbaar, vakkundig en betaalbaar.

Service
Arjan Ebbinge (Mook)
04-01-2019
10

Het is prettig om bij dit bedrijf naar binnen te lopen, omdat je weet dat zij op hun gebied gespecialiseerd zijn en willen meedenken in oplossingen voor jouw wensen.

Service
Dhr. Elemans (Beuningen)
04-01-2019
8

Goed bedrijf. Kundige en aardige medewerkers. Prima auto's!

Service
HR. H van Haren (Nijmegen)
03-01-2019
10

Mijn ervaring met Verkoper, ****, al meerdere auto's bij gekocht, zowel nieuwe als occasion.Zeer goede en vakbekwame verkoper. Nooit opdringerig en rustig.

Verkoop
Dhr. F. Jonkers (Wijchen)
03-01-2019
8

Goede service.

Service
Arno Hartjes (Nijmegen )
19-12-2018
9

Goede verkopers om netjes mee te onderhandelen. Betrouwbare auto's, goede service zoals altijd.

Service
John Lamers (Beuningen)
19-12-2018
9

Vriendelijke medewerkers. Altijd correcte service. Duidelijke uitleg over de rekening.

Service
peter van bergen (groesbeek)
19-12-2018
9

goede garage. komen alles na. en ik kom er al jaren dit zegt genoeg

Service
E.Matse (Nijmegen)
19-12-2018
10

Ik heb er al meerdere malen een jonge 2e hands auto gekocht. Het onderhoud en reparaties worden uitstekend uitgevoerd

Service
Dhr. Jansen
14-12-2018
4

Matige communicatie en slordige aflevering onder de motorkap en in de achterbak. Falende controle op achteruitrij sensoren.

Service
c.g.sewalt (Wijchen)
14-12-2018
10

goed geholpen

Service
Peter Strikkeling (Millingen aan de Rijn)
07-12-2018
9

Deskundige medewerkers , mooie showroom.

Service
Hans de Werd (Nijmegen)
07-12-2018
9

Ik rijd al bijna 20 jaar een Toyota Yaris Verso. Al die tijd is deze auto naar volle tevredenheid onderhouden door Scholten Nijmegen. De enkele keer dat er een extra reparatie nodig was werd hierover tijdig en goed gecommuniceerd. Daardoor geen misverstanden achteraf, ook niet over de prijs.

Verkoop
C. van Harn (Gendt)
05-12-2018
10

Van het eerste begin tot op heden een zeer goed gevoel van de totale deal. Perfecte behandeling en afhandeling.Kan nog meer schrijven, maar uiteindelijk behoeft goede wijn geen krans!!Of ik er al lang kwam.

Service
Dhr. S.C.M. Geurts (Nijmegen.)
05-12-2018
9

Ontvangst is prima. Hoeft niet lang te wachten. Wachtruimte is goed. De koffie ook. Wordt duidelijk aangegeven hoelang de werkzaamheden gaan duren. De kleine wachtruimte mag iets warmer qua temperatuur.

Service
T.C.J.Janssens (Wijchen)
05-12-2018
10

Prijs, kwaliteit,personeel,en zelfs de eigenaar zijn een pluspunt voor het bedrijf,hoop dat de samenstelling niet veranderd iets wat goed gaat moet je zo laten.

Service
Wegerif (Nijmegen)
05-12-2018
8

Auto gekocht en goede behandeling

Service
A de Haen
30-11-2018
9

Klantvriendelijk, vakkundig.

Service
Lydia (Beuningen )
30-11-2018
10

Zeer behulpzame personeel, altijd netjes te woord staan, professionele houding, correcte afhandeling.....

Service
Dhr Thomassen (nijmegen)
30-11-2018
9

Ben vriendelijk behandeld bij de receptie en ze belden me op toen de auto klaar was.

Verkoop
Charles Heijnneman (Ewijk)
29-11-2018
9

Door mede van het aanbod, vakkundigheid, meedenkend, vriendelijke behandeling en duidelijke afspraken, was de koop van de auto Auris hybride snel beslecht. Ook na de aflevering van de auto, was er geen probleem om vragen te stellen van enige functies. Deze werd vakkundig en persoonlijk uitgelegd.Charles Heijnneman

Verkoop
Bayat (wijchen)
27-11-2018
10

Klant vriendelijk, professinale, snel en duidelijke terugkopellingen.

Service
Hein van de Wal (Millingen aan de Rijn)
23-11-2018
10

Prettige dealer, aardige vakkundige mensen dat geldt zowel voor de receptie, werkplaats als verkoop !

Service
ABW (Ton) ten Barge
23-11-2018
9

Ben zeer tevreden op 1 ding na nl. het wat traag reageren op een online afspraak.

Service
Anna Westerhof (Nijmegen)
23-11-2018
8

Ben 2 x bij de garage geweest en het heeft een goede indruk op mij gemaakt.

Service
G.G. Spit
23-11-2018
10

Het personeel (verkoper, baliemedewerkers en de monteurs) is/zijn erg behulpzaam en vriendelijk. De servicebeurten zijn altijd naar tevredenheid en correct uitgevoerd. Een dikke 10!!!

Service
Ton Polman (Nijmegen)
23-11-2018
10

Omdat ik op een zeer correcte wijze ben geholpen.

Service
jwh jansen kuhnen (nijmegen)
14-11-2018
10

Ben heel erg tevreden.

Verkoop
mevr E vd Broeke
14-11-2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk zonder opdringering te zijn. Denken mee met de klant, doen een stap extra en verplaatsen zich echt in de persoon die ze voor zich hebben. Erg fijn!

Service
Wim van Hoorn (Wijchen)
09-11-2018
7

Meerwerk uitgevoerd zonder dat daar opdracht voor was gegeven.

Service
Gertje Huisman (Nijmegen )
09-11-2018
10

Je krijgt keurig een prijsopgave, wordt het meer dan bellen ze. De medewerkers zijn absoluut vriendelijk en nemen de tijd al mijn vragen te beantwoorden. Ik heb mijn vrienden verteld over dit bedrijf en raad het bijzonder aan.

Service
van Driel (Bemmel )
09-11-2018
10

Erg service gericht, en vriendlijke behulpzaam.

Service
T Janssen (Wijchen)
09-11-2018
9

Correct en netjes geholpen.

Service
Piet van Dreumel (Nijmegen)
09-11-2018
9

De service en afhandeling is altijd uitstekend.

Service
Herman van Holen (Nijmegen)
02-11-2018
9

Perfect en klantvriendelijk bedrijf waar service hoog in het vaandel staat, van vakbekwame klantvriendelijke baliemedewerkers, in- en verkoopmedewerkers tot schoonmakers en het verse bakje koffie.

Service
Paul Smeets (Lent)
02-11-2018
10

Ik heb ervaring met meerdere, ook goede garages, maar Toyota Scholten Nijmegen steekt daar duidelijk bovenuit: betrouwbaar, behulpzaam, duidelijk, vriendelijk.

Service
Rob Breebaart (Nijmegen)
02-11-2018
9

Vriendelijk, goed ingaand op vragen, prima wachtruimte.

Service
H.F.HENDRIKS
29-10-2018
9

DE FIJNE EN RUSTIGE BENADERING NAAR MIJN TOE NIKS GEEN STRESTOESTANDEN.

Verkoop
Dennis Hermans (Nijmegen )
29-10-2018
10

Vriendelijkheid en service. Bij Oostendorp ***voelen wij ons altijd serieus genomen en worden altijd super geholpen.

Service
G.A.W Kok (Wijchen)
18-10-2018
9

Tot nu toe altijd zeer tevreden.

Verkoop
Natasja Leenhouwers (Nijmegen)
17-10-2018
10

Dit is onze 2e auto die we hier leasen en we zijn meer dan tevreden met hoe we behandeld en geholpen worden.

Service
H.O..Wijnstra (Herman) (Nijmegen)
17-10-2018
10

goede uitstaling en goede behandeling behoeft niet verder uitgelegd te worden

Service
J. Cuppen (Nijmegen )
17-10-2018
9

Ik was geen klant gebleven als het de laatste 30 jaar niet zo goed was geweest.

Service
Mevr. vd Heijden
17-10-2018
8

Fijne service en goed uitgevoerde werkzaamheden.

Service
theo gerrits (groesbeek)
11-10-2018
8

Je wordt er goed ontvangen en de koffie smaakt er goed.

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
11-10-2018
9

De medewerkers zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en hopelijk kundig. Ook een grapje op zijn tijd maakt de sfeer prettig.

Service
Dhr. R. Leonard (Nijmegen)
11-10-2018
10

Omdat ik al vele jaren naar Toyota Oostendorp Scholten Nijmegen ga, en altijd heel goed behandeld word.

Service
G.A.L.MULDERS. M/S HENDRIKA (NIJMEGEN)
05-10-2018
10

Onze ervaring met Oostendorp-Scholten is dat wij deze Dealer zeer aanbevelen.

Service
Anne van der Meulen (Nijmegen)
05-10-2018
8

Wij vinden De Toyota dealer erg prettig. We kiezen voor dit bedrijf omdat zij gespecialiseerd zijn in Toyota. Het zal mogelijk elders iets voordeliger zijn, maar hier weten we zeker dat het goed gedaan wordt

Service
Dhr.A.Eelants ( Nijmegen)
27-09-2018
8

alles verloopt altijd naar wens

Service
Ad Hydra (Mook)
24-09-2018
10

Bij een tussentijds raar geluid in de auto kon ik direct terecht en werd de oorzaak gevonden en verholpen. Ook bij andere zaken wordt ik altijd prettig geholpen.

Service
Rien Mulders (Kekerdom)
24-09-2018
8

Al vele jaren ben ik tevreden over het merk Toyota, wat zeker ook te maken heeft met de manier waarop **** zijn klanten omging. Dit was ook terug te vinden op de manier van omgang van zijn personeel met de klanten.Gelukkig zie ik dit ook terug bij Oostendorp Scholten BV. Ook bij hun word je op een nette manier geholpen en worden alle onderhouds werkzaamheden naar behoren uitgevoerd.Daarom wil ik nog jaren Toyota blijven rijden en klant zijn van Oostendorp Scholten BV!.

Service
C.G. van Lemmen (Nijmegen)
19-09-2018
8

Ik vind de behandeling uitstekend,ik mis alleen tijdens het wachten de krant die er vroeger wel was.

Service
Dhr. F. Adams
19-09-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van het personeel. Wachttijden zijn redelijk voor routine servicebeurten. Met reparaties heb ik tot op heden nog niet te maken gehad en kan derhalve hierover geen mening geven. In rekening gebrachte kosten zijn alleszins redelijk.

Service
Mevr van der Steen (Nijmegen.)
13-09-2018
10

Mijn moeder was een mapje met geld kwijtgeraakt. Dit bleek in de auto te liggen en lag keurig op de stoel. Zelf heb ik dit ondanks mijn eigen poetsbeurten niet gevonden. Chapeau ! Als tip wil ik meegeven om i.p.v. een flesje cola een flesje water op de de stoel te leggen. Een flesje drinken was een aangename verrassing. De auto was ook nog eens heel mooi schoongemaakt. Hartelijk dank voor de fijne service.

Verkoop
engelbert van den berg
12-09-2018
10

zeer goede service en voorlichting.Prettige garage

Service
Dhr Verweij
06-09-2018
10

Prettig garagebedrijf

Service
Frits Driessen (Nijmegen)
05-09-2018
10

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Wim Schuwirth (Nijmegen)
05-09-2018
10

Zoals gezegd was alles naar wens. Ik zou geen enkel negatief aspect kunnen opnoemen.

Service
J. van Dalen (Wijchen)
05-09-2018
10

vriendelijk personeel met verstand van zaken

Verkoop
Dhr J. Peeters
29-08-2018
9

De aanschaf van een nieuwe auto is door de vele factoren waarmee rekening moet worden gehouden best complex. Het is dan fijn als dat proces deskundig en met interesse voor de klant wordt begeleid. Dat heb ik als bijzonder positief ervaren bij de gevoerde gesprekken over de te maken keuze. Mijn compliment over de wijze waarop werd meegedacht door de verkoper.

Service
rj koppers (nijmegen)
29-08-2018
9

kom hier al jaren en heb al meerdere autos hier gekocht. ben altijd heel tevreden.

Service
Jos Boerakker (Nijmegen)
29-08-2018
10

Ontvangst zeer correct, uitvoering onderhoud/reparaties perfect, prettige en gastvrije wachtruimte!

Service
Dries Baadenhuijsen (Nijmegen)
29-08-2018
9

Het personeel aan de balie is duidelijk, correct en vriendelijk

Service
Alda Schreuder (Nijmegen)
28-08-2018
10

Een zeer betrouwbaar, prettig bedrijf. Het personeel is zeer vriendelijk, denkt met me mee.Ik hoef nooit lang te wachten en terwijl ik wacht is er een tafel met kranten, tijdschriften en verse koffie.Bij dit bedrijf voel ik me Welkom en op m'n gemak.

Service
Hartenberg (Elst)
22-08-2018
8

Ik ben tevreden over de dienstverlening, klantgerichtheid en service.

Service
G. Rossen (Wijchen)
22-08-2018
10

Ben altijd prima geholpen. Prettige, vriendelijke medewerkers. Kom er al 14 jaar over de vloer . Ben zeer tevreden.

Service
E saedt (Nijmegen)
20-08-2018
8

Tevreden goed geholpen en alles was duidelijk vriendelijk personeel

Service
R Bouman (Nijmegen)
17-08-2018
9

Goede en snelle service.

Service
Leon van Beek
15-08-2018
9

Tevreden

Service
Toon cornelissen (Nijmegen)
15-08-2018
9

Wij beoordelen de dealer met een 9 omdat wij altijd duidelijk en uiterst correct behandeld zijn. En een 9 omdat wij van mening zijn dat er altijd iets behoort te zijn om naar te streven nl. Een 10.

Service
jgam sewalt (nijmegen)
15-08-2018
9

zijn zeer goed op de hoogte wat een klant zou willen

Verkoop
Nicole Wijers (Groesbeek)
15-08-2018
10

Heel tevreden over deze dealer

Service
Jacqueline pepping (Nijmegen)
15-08-2018
9

10 nies opvang te merken

Service
Manuel Dekkers (Nijmegen)
15-08-2018
9

Altijd vriendelijk, correct en alles volgens afspraak.

Service
J. Peeters
15-08-2018
9

uitsluitend goede ervaringen, prima service

Service
Mv sol (Nijmegen)
15-08-2018
9

Je word er prima geholpen door vertrouwde mensen

Verkoop
Jan Gerritsen (Nijmegen)
10-08-2018
9

Behulpzaam, geen vraag is te veel. Kortom “klantvriendelijk”.

Service
Buytendijk (Wijchen)
08-08-2018
8

vriendelijkheid nette bediening. en een courante.

Service
Leslie Keeling (Nijmegen)
08-08-2018
10

Toyota Oostendorp Scholten geef ik een 10 omdat met name de receptie zijn uiterste best doet mij tevreden te stellen. Met name de persoonlijke behandeling en duidelijkheid over de kosten vooraf zijn pluspunten. Verder ben ik enkele malen tussendoor langs geweest met kleinigheden. Deze werden gratis en direct opgelost. Duim omhoog dus.

Service
Alice Szlapka (Nijmegen)
08-08-2018
10

Goede,snelle en vriendelijke service

Service
Hr.Th.Koenen (Nijmegen )
08-08-2018
10

Vriendelijk geholpen

Service
E.J.G.Sanders (Malden)
06-08-2018
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Dhr. van Ingen
01-08-2018
6

Werkplaats prima, prijs en klantvriendelijkheid van het baliepersoneel laat te wensen over. Ik ben al meerdere keren onbeleefd behandeld en overweeg daarom naar een andere garage te gaan voor het onderhoud van mijn Toyota.

Service
Mevr. M van den Hombergh (Nijmegen)
01-08-2018
9

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Alle vragen worden uitvoerig beantwooed.

Service
Martien Huigen (Wijchen)
01-08-2018
9

zeer goede en snelle service en zeer correct personeel

Verkoop
Tonnie Hol (Millingen a/d Rijn)
31-07-2018
10

Zeer tevreden, gewoon eerlijk,vriendelijk en vooral een duidelijke uitleg bij aankoop en alles nog een keer rustig uitgelegd bij aflevering.Bij deze nog hartelijk dank

Verkoop
Jan A.H. Faber (Nijmegen)
30-07-2018
9

Prettige mensen, zeer deskundig , hulpvaardig

Service
Remko van Ekeren (Nijmegen )
25-07-2018
10

De mensen achter de balie nemen mijn puntjes zeer serieus ook al zijn ze naar klein van aard. In mijn geval een tikje in de kofferbak waar ze alle tijd voor namen om deze op te sporen. De mensen in de werkplaats werken zeer netjes en schoon. Helaas kon de oorzaak niet gevonden worden maar gaven ze zelf aan de auto graag een dag terug te hebben zodat ze de oorzaak alsnog kunnen vinden.Heel netjes! Ik ben nooit zo merk vast geweest maar heb zeer veel schik met mijn Toyota en de kans is zeer groot dat de volgende weer een Toyota van deze dealer zal zijn.

Service
Bert Janssen (Wijchen)
25-07-2018
5

Wat ik eerder aan gaf als ik per telefoon afspreek om te komen zal dat toch ergens genoteerd worden mag ik toch aannemen.kon zelf niet komen. Stuur mijn vrouw ,tijd gemaakt en dan krijgt ze te horen wij weten nergens van.

Service
Dhr.G.Zoetekouw (Bergharen )
18-07-2018
9

altijd netjes en korect geholpen en prijsopgave van te voren

Service
H.Baron (Ooij)
18-07-2018
10

Kwam in de garage met een lekke band om het wiel af te geven en na het weekend weer op te halen. Was later in de middag op vrijdag. Toch maakten ze tijd vrij en hebben de band vervangen zodat ik niet meer terug hoefde te komen. Dik tevreden.

Service
A joosten (Kekerdom)
18-07-2018
9

Prima en netted behandelt

Service
mw E. Meijer
11-07-2018
9

rijd nu in mijn 3e Toyota Yaris (laatste 2 hybride), auto laat me niet in de steek, en word door personeel van garage altijd vriendelijk en correct behandeld en vlot geholpen.

Service
Jos van Campen (Millingen aan de Rijn)
09-07-2018
9

Toyota prima auto, met veel ruimte, ben de dealer altijd trouw gebleven.Prima service van goede en vriendelijke monteurs

Service
jan klomp (kekerdom)
09-07-2018
6

Afspraken niet nakomen.

Service
Trudy Hendriks Rutten (Nijmegen )
09-07-2018
9

Vriendelijk! Vakmanschap! ServicePrima om als dealer te hebben!

Service
Dhr. M. Rijkschroeff
09-07-2018
9

Service, accuratesse en beleefdheid

Service
Mwevr. A. Brinkman (Malden)
09-07-2018
9

vakwerk, goede service en vriendelijkheid

Service
J. Cooper (Nijmegen)
09-07-2018
10

Deskundig personeel, vriendelijke en niet opdringerige verkopers, zeer goede bediening, ruime wachtruimte met wifi en koffie en comfortabele stoelen, als ik rustig tijdens het wachten door de showroom struin om de wagens te bekijken wordt mij alle gelegenheid gegeven en niks op gedrongen tot aankoop.

Service
Johan Konijnenberg (Nijmegen)
02-07-2018
8

Vindt het moeilijk om een alles omsluitende beoordeling te geven, daar mijn auto geen reparatie,s heeft gehad. Tot nu toe
waren het onderhoud,s beurten, gecombineerd met de nodige A.P.K. Maar bij deze werkzaamheden is men zeer correct te
werk gegaan.

Service
P Wang
29-06-2018
9

All are fine except I have a little difficult to understand Dutch.

Service
N. Hartog
29-06-2018
10

Werkzaamheden volgens afspraak en conform prijsopgave

Service
Rob Halsema (nijmegen)
28-06-2018
9

omdat de afspraken altijd correct worden nagekomen en in de sporadische gevallen waarin direct hulp nodig was (lege accu), er direct werd geholpen. De ontvangst is altijd vriendelijk en de uitleg over onderhoud en reparaties is zelfs voor een leek als ikprima te begrijpen.

Service
Richard en Hennie van den Heuvel (Bemmel)
27-06-2018
10

Fijn personeel erg behulpzaam van monteur tot balie medewerker, schone schowroom schone toiletten en goede koffie en fijne leeshoek/rust/wachtruimte ook fijn dat je een fiets kunt lenen.En de auto rijdt prima ook heel belangrijk natuurlijkEn ik vind de onderhoudsprijzen heel schappelijk voor het gebodene

Service
L. Eijkenboom
27-06-2018
8

Prettige, deskundige, betrouwbare mensen, to the point, niet overdreven, zonder flauwekul of interessant doenerij. Naar mijn indruk wordt er kwaliteit geleverd.

Verkoop
Ron van Bart (Nijmegen )
27-06-2018
10

Bij de dealer werden we vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk doorgesproken. Ook kreeg ik een goede prijs voor mijn gebruikte auto. Twee weken na aflevering werd telefonisch geïnformeerd of alles naar wens was.

Verkoop
Boerakker (Beuningen)
26-06-2018
9

Nemen tijd voor je terwijl het zeer druk was. Auto snel volgens afspraak geleverd.

Service
Jos Willems (HERNEN )
20-06-2018
9

Nette en goede betrouwbare garage

Verkoop
Louise (Ooij)
20-06-2018
10

Super service.

Service
Marjolijn van Burik (Nijmegen)
20-06-2018
9

Goede service en prettige benadering. Je kunt, ook als leek, altijd terecht.

Service
Mevr. Henny jahnke (Nijmegen)
20-06-2018
9

Wat ik al zei, ze zijn correct, attent, bv iets nakijken en er niets voor rekenen. Zonder problemen een leenauto mee krijgen.

Service
Peter van Mens (Nijmegen)
18-06-2018
10

Correcte service, vriendelijke toelichtingen.

Service
Ariaans. LEO
13-06-2018
9

Gewoon kundig eerlijk en vriendelijk

Service
J.M.P.Gerritsen (Berg en Dal)
13-06-2018
8

Een 8 was een 9,5 geworden als de buitenspiegel in prijs evenredig was aan onderhoudsbeurten!!

Service
Jos Willemsen (Wijchen)
13-06-2018
8

leveren goed werk ,vriendelijk personeel

Service
Fons van Sambeek (Nijmegen)
13-06-2018
10

Goede service en prima uitvoering.

Service
C.G.Sewalt (Wijchen)
06-06-2018
9

Alles was goed in orde

Service
Dhr. T .Maasen (Nijmegen)
06-06-2018
10

Bij mijn eerste bezoek hebben ze na veel speurwerk een zeldzaam probleem opgelost . En bij het tweede bezoek heeft de auto een kleine beurt gehad met APK en hij loopt weer prima .Prima dealer.

Service
W.awater. (Wijchen.)
30-05-2018
9

Goed en correct geholpen.vriendelijke mensen.de prijs die ik moest betalen vond ik ook redelijk.dus prima.????

Verkoop
Wil van den Dobbelsteen M (Beuningen)
29-05-2018
9

Het is voor het eerst dat ik een Toyota bij Oostendorp kocht [vanaf 1974 alleen Toyota gereden].

Verkoop
Mathieu O. (omgeving Nijmegen)
29-05-2018
9

Vriendelijk, vlot en volgens afspraak dingen nakomen.

Service
Gertjan Amora (Barneveld )
24-05-2018
10

Zeer goede service vriendelijke medewerkers mooi bedrijf

Service
Petra Teunissen (Zaltbommel)
22-05-2018
10

Hier ben je geen nummer maar een gewaarde klant. Perfecte service en vriendelijk personeel.

Verkoop
Daan wienke (Burgerveen )
02-05-2018
9

Prettige ontvangst . Aandacht. Casual

Service
Walter Vrijsen (Nijmegen)
02-05-2018
9

Vlotte vriendelijke serviceOogt kundig en betrouwbaar

Service
John Lamers (Beuningen)
02-05-2018
9

Prettige medewerkers bij de receptie je word altijd goed geholpen. Vooraf duidelijkheid over de kosten en achteraf een goede uitlang over de rekening,

Service
Marleen Kessels (Beuningen)
02-05-2018
10

Vriendelijk, goede service, eerlijk en transparant. Altijd een welkom gevoel!

Service
Berdie Gerritzen-Geurts
26-04-2018
8

Voor de eerste keer een afspraak gepland. Was voor winter naar zomer banden wissel. Keurig en netjes uitgevoerd.Wachtruimte met koffie kwam prettig over.

Service
René Driessen (Millingen ad Rijn)
24-04-2018
8

Klantvriendelijke verkopers en receptiepersoneel.Denken met je mee en geven goed adviesWerkzaamheden aan auto: vooraf online afspraak met prijs is prettig. Onderhoud is goed, zelfs rekening achteraf aangepast in mijn voordeel om iets wat verkeerd door mijzelf gezien is.

Service
Ruud van den Enden (Nijmegen)
19-04-2018
10

Vakmanschap en goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle service.

Service
Dhr. Ton van Deijzen (Winssen)
18-04-2018
10

Bij Toyota Scholten Nijmegen (sinds begin dit jaar Oostendorp Scholten) wordt ik altijd netjes en vakbekwaam geholpen.

Service
O. Merkus
18-04-2018
9

Menselijke benadering. No nonsense en kennis van zaken.

Service
J. Gubbels (Nijmegen)
10-04-2018
10

Goede service, vriendelijke bejegening, afspraken worden nagekomen.

Service
Toon Thomassen (Ooij bij Nijmegen)
09-04-2018
9

Veel nieuwsbrieven, auto komen ze morgens halen en avonds terug brengen goede service tevreden klant

Service
J.Otten (Nijmegen)
09-04-2018
8

Goede en correcte ontvangst en afwerking van de onderhoudsbeurt.

Service
hARRY VAN mEGEN (nIJMEGEN)
03-04-2018
8

Scholten Nijmegen is voor mij een zeer betrouwbaar en goed georganiseerd bedrijf waarbij je als klant correct en goed behandeld wordt.

Service
J.Guinelly (Nijmegen)
29-03-2018
10

Ik vond de werkzaamheid en werk wijzen uitstekend en aangenaam met thee,koffie en fris drank gratis aanwezigvoor wachtenden klienten.

Verkoop
Patrick D. (Deest)
28-03-2018
10

Alles

Service
Mevr. G. van Stuivenberg (Malden)
22-03-2018
10

ben zeer tevreden over deze Firma , als ik problemen heb met mijn auto welke dan ook bel ik die garage en het wordt nog dezelfde dag opgelost, ik zou deze garage aan werkelijk iedereen aan bevelen!

Service
Mevr.Th.W.J.Bosch-Dijkman (Gemeente Heumen)
21-03-2018
9

Omdat ik heel erg tevreden ben.Heb vertrouwen in hun expertise.Onderhoud is niet altijd goedkoop, dus bij eventuelemankementen moet ik de medewerkers van de garagekunnen vertrouwen.

Service
Alfred Rusch Sr. (Arnhem)
21-03-2018
10

Fijne garage, vriendelijk personeel. Werkzaamheden perfect uitgevoerd.

Service
Inge Koning (Renkum)
21-03-2018
10

Deskundige service. Monteurs denken mee. Bijv niet iets gelijk vervangen als optie als polijsten er ook is. Prettig contact aan de balie. Fijn dat je door je auto in onderhoud bij Toyota te hebben, je automatisch recht hebt op pechhulp in Europa. Fijn dat je een gratis keurige leenfiets meekrijgt tijdens de beurt (zo kun je nog even Nijmegen in!).

Service
W. Sevink (Nijmegen)
15-03-2018
10

correcte behandeling, vriendelijk personeel en goede service

Service
G.A.L.MULDERS. M/S HENDRIKA (NIJMEGEN)
15-03-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, van Verkoper tot Monteur en alles wat daar aan medewerkers tussen zit.

Service
Martine (Nijmegen)
15-03-2018
10

Altijd goede service, ze denken mee, netjes te woord gestaan en ook behandeld. Je voelt je welkom

Service
tom langhout (malden)
14-03-2018
8

vanwege de correcte uitvoering

Service
Herman Fleuren (Nijmegen )
14-03-2018
10

Zowel de bejegening bij de balie als in de werkplaats is uitstekend. Ik ben alle jaren zeer tevreden.

Service
Jacqueline Poelen
14-03-2018
10

Prettige, bereidwillige medewerkers, perfecte dienstverlening.

Service
Sutmuller (Nijmegen )
07-03-2018
8

Betrouwbaar

Service
Mevr. Spaans
28-02-2018
7

Prettige en betrouwbare garage. Ik zou alleen graag een gespecificeerde rekening zien voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
J.vd.Zanden (Wijchen)
23-02-2018
9

Je wordt netjes behandeld, mooie toonzaal, vriendelijke mensen

Service
M.sol (Nijmegen)
23-02-2018
8

Goede service

Service
Cornelissen Th
23-02-2018
10

Goede service en kwaliteit van het personeel erg hoog.

Service
H.Jonker (Beuningen)
21-02-2018
8

Altijd correckt behandeld

Service
Berrie Pijnappels (Millingen a d Rijn)
21-02-2018
10

Vriendelijk , correct, en komen afspraak na.

Service
Eugenie van Agt (Nijmegen)
15-02-2018
9

goede service en klantvriendelijk. Enige minpunt is dat ik al een aantal keren gevraagd heb om de vermelding mevrouw in plaats van meneer

Service
A. TAX (Millingen aan de rijn)
14-02-2018
8

Er werd een nieuwe motor geplaatst. Echter door omstandigheden heeft de reparatie te lang geduurd en werd ik niet goed op de hoogte gehouden vanuit de garage. Hier noest ik zelf naar informeren.Tevens stinkt de auto echt naar de garage omdat de auto daar binnen heeft gestaan met de ramen open.

Service
Dhr. M.T.L.Braam (Malden)
24-01-2018
9

Uitstekend vakwerk wordt geleverd. Dat is een langdurige ervaring van mij als tevreden klant. Prettige mensen aan de receptie.ook in de verkoop. Prima service. Geen onverwachte kosten. Auto is op tijd en volgens afspraak gereed. Niets dan lof voor de mensen die het bedrijf vertegenwoordigen.

Service
W.D.P. van Wamel (Nijmegen)
16-01-2018
10

Goede service en vriendelijke behandeling

Service
kitty janssen (wijchen)
11-01-2018
8

ik ben tevreden met scholten nijmegen alles gaat volgens afspraak

Service
Gj Steendam (Molenhoek)
03-01-2018
8

Prima service, goede kwaliteit en prettige medewerkers

Service
Frans van Kuppeveld (Ewijk)
03-01-2018
10

als klant krijg je op allen vragen een goed antwoord,dat geeft een goed gevoel.

Service
Nicolaas H. (Uden)
28-12-2017
9

Prima service, eerlijk advies en binnen afgesproken tijd gereed

Service
Dhr. J. de Wit
21-12-2017
9

Het is een relatief kleine dealer. Het grote voordeel daarvan is dat 'ze' je kennen en je dus geen nummer bent. Je kunt er in een prettige ruimte wachten tot het onderhoud aan de auto klaar is. Er is gratis koffie, thee, etc. Tevens staat er een schaal met fruit.Het is ook een pre dat je als klant van Scholten Nijmegen gratis naar een wedstrijd van NEC kunt.

Service
Anoniem
20-12-2017
9

Er snel tussengepland. Aardig en servicegericht personeel.

Service
Dhr.H Janssen (Nijmegen)
14-12-2017
9

Altijd vriendelijk, altijd goeie service en altijd een goede reparatie met duidelijke prijzen en altijd meedenkende mensen die je altijd tegemoet willen komen

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Ik ben altijd correct behandeld en prijzen van de jaarlijkse beurten zijn, met de Toyota info op de site, geen verrassing. Moet ook zeggen dat de auto nu bijna 11 jaar oud is en er geen onverwachte reparaties nodig waren. Dit is een kwaliteit van de auto maar ook van het onderhoud.

Service
Karen Portier (Nijmegen)
13-12-2017
9

Scholten Nijmegen B.V is duidelijk en efficient.

Service
Annelies Anthonio (Nijmegen)
12-12-2017
7

In de werklijst stond bv kofferbak geopend, kofferbak geslotenen nog meer van die overbodige melding en van handelingen. wij weten ook wel dat je de klep of deur open moet maken om erbij te kunnen.

Service
Elly Koot (Nijmegen)
12-12-2017
10

Goede service en klantvriendelijk.
Duidelijke communicatie als er extra dingen moeten gebeuren bij een keuring.
Prijs - kwaliteit is goed.
Prettige ruimte om te wachten aan een leestafel of in een fauteuil met koffie, thee of ranja, er staat fruit op tafel en er is elektriciteit aanwezig.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

Gewoon ouderwets goed!

Service
Anoniem
04-12-2017
8

Hier werken correcte vriendelijke mensen, die zich aan de afspraken houden.

Service
Anoniem
30-11-2017
9

Ben hier thans tien jaren klant tot volle tevredenheid. De medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk.

Service
André van Elk (Wijchen)
29-11-2017
10

Vind al het personeel vriendelijk en wordt daar altijd herkend als familie.Heel fijn personeel.Groetjes André

Service
Herma Veltman (Oosterhout, Nijmegen)
29-11-2017
10

Scholten Nijmegen BV verdient in mijn ogen een tien in klantgerichtheid. Heel vriendelijke receptiemedewerker en een van de monteurs heeft 's morgens voor werktijd bij mij thuis een accu geleverd, zodat ik mijn landelijke afspraak door kon laten gaan.Chapeau

Service
Gerrie van Hulst
29-11-2017
9

Goede service en afspraken worden nagekomen!

Service
Jos willems (Hernen.)
29-11-2017
9

Goede garage alltijd klantvriendelijk netjes afspreken altijd netjes op tijd prijsafspraken kloppend.

Verkoop
Anoniem
22-11-2017
9

De toyota dealer scholten Nijmegen is een goede autobedrijf en toyota auto,s rijden geweldig.

Service
ben plass (beek gem.berg en dal)
08-11-2017
10

omdat je er als mens ontvangen wordt en niet alleen als klant

Service
Anoniem
01-11-2017
9

prima service en correct te woord gestaan.

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Maak niet uit

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
26-10-2017
9

Zoals ik in de enquête al vermeld heb: men is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook altijd bereid tot een praatje, wel of niet informatief. De garage ziet er schoon en georganiseerd uit en de koffie staat altijd klaar. Heel belangrijk is en daar moet je toch op vertrouwen omdat je zelf een leek bent; men is deskundig.

Service
Ben Holzken (Nijmegen)
25-10-2017
10

Prima service en goede afspraken en wordt altijd geholpen als er iets is.

Service
Bert Janssen (Nijmegen)
25-10-2017
8

correct behandeld, snel geholpen. prijzen voor de kleine dingen die ik hier laat doen lijken te kloppen. prijzen van de beurten weet ik niet, want die laat ik hier niet doen. sympathiek aanbod i.v.m. APK: goedkoop, geen kosten afmelden. personeel zou iets meer kunnen uitstralen dat ze blij zijn hier te werken en voor de klant klaar te mogen staan. daarom geen 9 of 10 gegeven.

Service
Cees van der Staak (Malden)
23-10-2017
8

Ik ben heel tevreden over de deskundigheid en service-gerichtheid van de medewerkers. De reparaties zijn worden correct uitgevoerd en goed verantwoord.

Service
Anoniem
23-10-2017
10

Ik word goed en eerlijk behandeld.

Service
Anoniem
23-10-2017
9

goede en snelle service en geholpen door vriendelijke personeel

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Goede service

Service
Arnoud Smits (Groesbeek)
04-10-2017
9

prima service en klantvriendelijk.

Service
Ben Smits (Wijchen)
29-09-2017
9

Garage is schoon en informatie is duidelijk.

Service
Ad Hydra (Mook)
29-09-2017
10

Ben erg tevreden over de service en afhandeling van de servicebeurt.

Verkoop
Sohrabi (Nijmegen)
27-09-2017
10

goede service

Service
Anoniem
27-09-2017
8

bijna alles is goed

Verkoop
Anoniem
20-09-2017
8

Wij zijn goed ontvangen bij Toyota Nijmegen, de verkoper was deskundig en fatsoenlijk. Geen poespas, maar straight. De kwaliteit van de auto was al bekend en de behandeling bij Toyota Nijmegen is ons zeer goed bevallen. Je krijgt het idee dat ze met je meedenken, en niet zozeer dat de verkoop van de auto voorop staat.

Service
Jolanda Willemsen (Nijmegen)
13-09-2017
10

Na jaren Fiat te hebben gereden ben ik overgegaan naar Toyota. Zeer tevreden. Leuke prijs, vlotte en zuinige auto. En bij Scholten Nijmegen B.V. leuk en vriendelijk personeel.

Service
J.Blom (Groesbeek)
13-09-2017
9

Wij zijn er tevreden over

Service
A.schreuder (Nijmegen)
13-09-2017
10

Iedereen is vriendelijk, erg behulpzaam en kundig !

Service
C. Ravensbergen (Nijmegen)
06-09-2017
10

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de factuur en werkzaamheden en de gratis leenfiets is een hele fijne service!

Service
Anoniem
31-08-2017
9

Goed geïnformeerde medewerkers met een servicegerichte instelling.

Service
Wim Schuwirth (Nijmegen)
30-08-2017
10

De service en de vakbekwaamheid van Scholten voldoen aan alle daaraan te stellen eisen. Scholten maakt het oude gezegde waar: "De klant is koning"

Service
J G A Steinfort (Millingen a d Rijn)
16-08-2017
10

Ik word prettig en klantvriendelijk geholpen, in een schone omgeving.En men neemt de tijd voor je!

Service
Anoniem
16-08-2017
8

Prima personeel, goede service alleen de kosten zijn aan de hoge kan voor reparatie e.d. Wanneer deze verlaagd kunnen worden krijgen ze van mij een 10

Service
Dhr. A.J.P. Hol (Millingen aan de Rijn)
16-08-2017
10

Zeer tevreden klant al meer dan 35jaar zowel garage,werkplaats en showroom medewerkers ga zo door

Service
Willem (Nijmegen)
11-08-2017
9

Goede service en zeer klantgericht (en dus ook klantvriendelijk).

Verkoop
E.A. Meijer
03-08-2017
10

personeel is correct, vriendelijk en meedenkend; ik heb hier in de laatste 11 jaar 3 auto's gekocht en ben uitermate tevreden; ook de reparatie- en schade-afhandeling is zeer goed.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
10

Prima geholpen ook nog met de oude auto

Service
henk van den elzen (wijchen)
02-08-2017
9

ben zeer tevreden

Service
Ary in 't Veld (Nijmegen)
26-07-2017
9

alles dik in orde

Service
M.Frederiks (Druten)
26-07-2017
10

Prima zaak

Verkoop
Dhr. Peter Stal (Nijmegen)
25-07-2017
9

De prettige manier van verkopen,deze keer bij verschillende merken gaan vergelijken,en hier springt Toyota er duidelijk boven uit.Ik hoop hier nog jaren klant te blijven,ook de service was in de loop der jaren zeer prettig.

Verkoop
Anoniem
20-07-2017
10

Ik ga voor alle zaken naar Toyota scholten millingen omdat dit voor mij dichterbij is.

Service
Anoniem
12-07-2017
9

Vriendelijke ontvangst, prettig contact, goede informatieverstrekking en snelle afhandeling van het onderhoud.

Service
Anoniem
12-07-2017
10

ik ben heel tevreden over de manier van benadering e.d. bij genoemde dealer

Service
ROSMALEN (WIJCHEN)
05-07-2017
9

prima te woord staan en goede uitleg

Verkoop
Gaby Aarts (Nijmegen)
30-06-2017
10

Kundig, vriendelijk, komt afspraken na, persoonlijk

Service
Nicolaas Hartog (Uden)
30-06-2017
9

Prima service en oog voor de klant. Flexibel bij het maken van afspraken. Goede offerte vooraf en prettige bediening aan de balie

Service
Nicolaas Hartog (Uden)
30-06-2017
9

Prima service en oog voor de klant. Flexibel bij het maken van afspraken. Goede offerte vooraf en prettige bediening aan de balie

Service
Anoniem
22-06-2017
8

Het ging slechts alleen om vervanging defect autosleuteltje. Correcte behandeling.

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Werkzaamheden conform afspraak

Verkoop
F.P.J. Weijers (Overasselt)
14-06-2017
10

Scholten Nijmegen is altijd zeer klantvriendelijk.
Bij Scholten Nijmegen ben je geen nummer, maar wordt je altijd vriendelijk en met je naam begroet.
Nog nooit een enkel probleem gehad met de service van Scholten Nijmegen, waar ik al sinds 1991 een tevreden klant ben.

Service
dhr. GGP van den Hurk (Beuningen)
09-06-2017
9

Geen klachten, tevreden over alle handelingen etc.

Service
Dhr.Harrie van Megen (Nijmegen)
08-06-2017
9

Goede afspraken en geweldige kwaliteit.

Verkoop
Anoniem
08-06-2017
10

prima personeel

Service
H M J Thijssen (Groesbeek)
07-06-2017
8

omdat ik als klant al meer dan 10 jaar prima wordt behandeld

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
8

Ik ben jaren klant bij Scholten Nijmegen B.V. ; Betrouwbaar garage. Verschillende auto bij Scholten gekocht, nooit problemen ondervonden. Prima reparatie en onderhoud.

Service
Anoniem
07-06-2017
9

betrouwbaar en niet op zoek naar de hoogst haalbare rekening voor de klant

Service
Johan Konijnenberg (Nijmegen)
07-06-2017
8

Goede ligging pand, vriendelijk personeel, vaste onderhoud prijzen, tot nu toe altijd een leen auto ter beschikking gehad.

Service
Mathieu Orth (Wijchen)
24-05-2017
9

Vriendelijk personeel, eerlijke kosten bij onderhoud èn goede auto's :-)

Service
Anoniem
24-05-2017
8

Een 8 is voor mij uitstekend maar alles kan in min opinie nog verbeteren . Al Zal dit moeilijk te verbeteren zijn

Verkoop
Marleen Kesssels- van de Groes (Beuningen)
24-05-2017
10

Klantgericht, goede service, open en eerlijk, betrouwbaar, komen afspraken na en communiceren heel duidelijk. Maken duidelijke deals en hebben begrip voor mogelijkheden van klanten. Lossen problemen snel op en verkopers zijn vriendelijk en geven je een welkom gevoel!

Service
Anoniem
22-05-2017
10

Toyota Scholten heeft een perfect team van medewerkers die uitstralen plezier in hun werk te hebben, je graag van dienst willen zijn en in zijn totaliteit geeft dit een groot gevoel van betrouwbaarheid. Dit uit zich in een goed rijdende en tot nu toe probleemloze toyota.

Verkoop
Mevrouw W. Sevink (Nijmegen)
22-05-2017
10

Zeer goede en accurate service, vriendelijk en klantgericht en behulpzaam bij eventuele problemen

Verkoop
Petra Teunissen (Zaltbommel)
18-05-2017
10

Perfecte service

Service
Anoniem
17-05-2017
10

Zeer klantvriendelijke dealer, van het maken van de afspraak tot de prettige wachtruimte, tot het bespreken van de factuur. Daarnaast zeer snelle service, top!

Service
Theo Janssen (Nijmegen)
17-05-2017
10

receptionisten zeer correct, werkzaamheden prima uitgevoerd.

Service
Anoniem
17-05-2017
9

Zeer prettige en professionele dealer!

Service
Dietrich Cleijne (Nijmegen)
17-05-2017
10

Het is altijd weer een plezier om even bij deze Toyota dealer te mogen rondkijken, mooie auto's, aardige mensen en goede koffie. De werkzaamheden worden erg goed uitgevoerd en men houd zich netjes aan het van te voren gemelde kostenplaatje.

Verkoop
Anoniem
16-05-2017
9

Klantgerichtheid en service staan voorop bij Scholten Nijmegen. Het persoonlijk contact met de verkoper is uitstekend en alles wordt goed uitgezocht en uitgelegd. Al jaren kom ik hier naar volle tevredenheid.

Verkoop
Jan van der Meulen (Gendt)
12-05-2017
9

Bij deze garage voel ik dat ik serieus genomen wordt, er is altijd tijd voor je,wel neem ik altijd dezelfde verkoper (Jeroen) want daar kan ik het best zaken mee doen.Het is een aanwinst voor deze dealer dat hij ooit in dienst is genomen.Ik heb er 6 nieuwe auto s bij gekocht zonder veel moeite omdat hij weet waar voor ik kom.Ik wens deze dealer veel toekomst muziek toe met of zonder mij.
Met vriendelijke groet.

Service
Anoniem
11-05-2017
10

Klantgericht: herkennen de klant en denken mee. Goede service: staan voor je klaar. Ook toen de werkplaats al gesloten was!

Service
Anoniem
10-05-2017
8

Prima service en goede adviezen.

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
9

Vriendelijke mensen en goede ontvangst

Service
Anoniem
09-05-2017
8

ben al jaren klant, ook met en vorige auto en heb alleen maar goede ervaringen.

Service
Rogier Pullens (Nijmegen)
03-05-2017
10

Deze Toyota dealer zorgt ervoor dat de klant zich koning voelt. Werkzaamheden worden conform afspraken gedaan en als er onverwachte dingen bovenkomen worden die tijdig met de klant besproken zodat een en ander tot volle tevredenheid kan worden opgelost.
De nieuwe balie is in die zin een beetje een negatieve omdat deze de afstand tussen de receptie medewerkers en de klant onnodig vergroot.

Service
Anoniem
01-05-2017
9

Zeer correcte bejegening. Denken met je mee.

Service
Walter Vrijsen (Nijmegen)
26-04-2017
9

Maakt betrouwbare indruk.
Men zegt wat doet en doet wat men zegt.
Personeel in werkplaats maakt deskundige indruk.
Niet gevoel dat ik erg alert moet zijn op overvragen.

Service
Hans Hilckmann (Wijchen)
20-04-2017
8

Bij Toyota Scholten word je altijd goed en vriendelijk geholpen en is men behulpzaam. Meestal is de tijd die je moet wachten niet te lang of je krijgt een leenauto mee.

Service
Dhr.T.Hoedemaker (Nijmegen)
19-04-2017
9

Goede service, vriendelijke behandeling, duidelijke uitleg vooraf en naderhand.
De prijsindicatie is juist, bij onverwachte zaken is er altijd telefonisch contact.

Service
Rea van uden (Oirschot)
19-04-2017
7

Blijft staan dat ze me verkeerd hebben voor gelicht en dat kost mij nu uiteindelijk een hoop geld

Service
Anoniem
13-04-2017
6

Ze hebben geen informatie gegeven dat ik door een bezoek/ beurt kans maakte op een
prijs(nieuwe auto)

Service
Ton van Deijzen (Winssen)
12-04-2017
10

Scholten Nijmegen vindt ik een zeer goed garagebedrijf waar je altijd correct te woord wordt gestaan. Eventueel meerwerk wordt altijd overlegd en dan tot volle tevredenheid vakkundig uitgevoerd.

Service
Corry
12-04-2017
9

Goeie service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
12-04-2017
10

Zeer vakkundige garage, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Waardig en netjes behandeld waar je ook voor komt, voel me er thuis.

Service
Mevr. J. Daniels (Nijmegen)
06-04-2017
10

goede service en vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
05-04-2017
10

Wij worden bij Scholten altijd uiterst korrekt behandelt en hebben een vertrouwt gevoel.

Service
George van der Sanden (Nijmegen)
05-04-2017
9

goede service, klantgericht. Nooit problemen

Service
F. van der Put (Nijmegen)
31-03-2017
10

Ik ben erg tevreden over alles.

Service
Mevr. G. van Stuivenberg-Mater
30-03-2017
10

nou in het kort dan, mijn ervaring met garage Scholten is in een woord een 10 waard, wordt er altijd heel vriendelijk en bekwaam geholpen, kan er vooral met al mijn vragen terecht, die ik nogal eens heb als oudere autobestuurder en voor de jaarlijkse beurt/keuring wordt mijn auto s' ochtends opgehaald en s' avonds weer terug gebracht , ben meer dan tevreden over garage Scholten zou die aan iedereen aan bevelen!

Service
Arjan vd Wetering (Nijmegen)
29-03-2017
9

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening, ik werd gebeld omdat mijn auto gekeurd moest worden, daarnaast wilde ik meteen een beurt laten uitvoeren, na een inspectie werd ik keurig gebeld wat er gedaan moest worden en wat de kosten ongeveer waren. Daarnaast werd ik meteen gebeld toen de auto klaar was.
1 opmerking: bij een andere toyota garage werd de auto ook gewassen, dat is toch wel erg fijn.

Service
eric (beuningen)
29-03-2017
10

prima service

Service
D. Hunter (Nijmegen)
23-03-2017
9

Gewoon super tevreden over de service en kwaliteit.

Verkoop
Heleen Kommers (Nijmegen)
23-03-2017
10

De service is perfect (snel, to the point en men is erg vriendelijk), scherp geprijsde auto's, goed onderhoud. Ook staat men altijd voor je klaar bij een vraag.

Verkoop
dhr rj janssen (ooij)
23-03-2017